Bethesdas älskade rollspel fyller tio men vilket av dem är bäst?

Idag har det gått tio år sedan #The Elder Scrolls IV: Oblivion släpptes i europa, ett jubileum värt att fira!

#Bethesda Softworks påbörjade utvecklingen av Oblivion direkt efter att #The Elder Scrolls III: Morrowind släpptes år 2002 och likt den tredje delen var det Ken Rolston som höll i tyglarna. Efter att Oblivion släpptes slutade han på Bethesda för att istället arbeta hos Big Huge Games och deras #Kingdoms of Amalur: Reckoning.

I höst fyller uppföljaren #Skyrim fem år och många hoppas att Bethesda, som för andra året i rad annordnar presskonferens på E3, ska annonsera nästa del i serien. Först skulle vi dock vilja att du blickar tillbaka och funderar vilket av spelen du har allra bäst minnen från.

Hade ju gärna sett en uppföljare till Kingdoms of Amalur.. vilken combat! storyn kunde ju vart lite bättre dok. 27/03 Morrowind, obviously. Tycker det står sig bättre än Oblivion idag även grafikmässigt om man tankar ett litet texturpack. Enda nackdelen är kontrollerna imo. Block och slå på samma knapp och inventory på höger mus. Genialt. 25/03 Det känns helt menlöst att jämföra grafik i spelserier där spelen har så många år mellan sig så kommer självklart de nya vara med tekniskt avancerade. Däremot hur grafiskt "wow!" dom var på sin tid är en annan sak men fortfarande svårt eftersom det komm... 25/03 Daggerfall utan tvekan. HALT HALT HALT http://media.moddb.com/images/games/1/1/85/267501-fall_008_super.png 25/03 här ett samma klipp som i artikeln fast en som faktiskt går att titta på ;-) https://www.youtube.com/watch?v=Q2-6vi9k65o 25/03 Oblivion för min del lätt, Morrowind saknade för mycket av den episka känslan(grafik och soundtrack). Skyrim var dock en besvikelse och då gillar jag Morrowind mycket mer. 25/03 https://i.ytimg.com/vi/rWFPw8Lt1bk/hqdefault.jpg Enough said. 25/03 Kan säga att när jag lira skyrim försökte jag återigen erfara den klockrena känslan jag fått genom oblivion 24/03 Morrowind var magiskt vilket är något som det flesta spel saknar idag. Jag vet inte om det bara var för att jag bara var 15 eller om det var bättre men jag röstade Morrowind. Den hade dessutom den bästa versionen av intro melodin. https://www.youtube.co... 24/03 Morrowind var mitt första, dock så hade ju Oblivion den helt fantastiska Dark Brotherhood questserien, som kanske är den bästa serien i hela elderscrolls. Men plöjde massa timmar i morrowind, gjorde en moddar, var kul att lägga till egna modeller etc.... 24/03
Skicka en rättelse