Någon gång i år ska #Nintendo berätta mer om sitt projekt NX. Än så länge vet vi ytterst lite om satsningen, vilket har spätt på rykten till höger och vänster på den vida webben. För ett tag sedan kunde vi se en påstått läckt bild som visade upp handkontrollen. Nu är det bekräftat att den är helt och hållet fejk.

Personen bakom buset har skrivit lite på reddit och publicerat ett filmklipp som visar hur den smutsiga lögnen gått till via Photoshop. Ganska imponerande!

Vi undrar dock fortfarande hur det står till med den betydligt snyggare bilden som ryktas komma från #Massive Entertainment i Malmö. Är det en än mer väldgjord fejk baserad på Nintendos patent, eller äkta vara? Vad tror ni?

Uppdatering: Även den andra "läckan" har visat sig vara fejk. Dessutom av den synnerligen ambitiösa sorten då upphovsmannen bakom sprattet faktiskt byggde kontrollen från grunden. Se hela processen i filmklippet nedan.

Låt inte muntergökarna förstöra stämningen, tycker FZ gör ett bra jobb och det är ett av mina go-to-Place dagligen vad gäller spel och teknik. Seriöst lite sunt förnuft, och förståelse för andra hade ju aldrig varit fel hos gnällspikarna. Att efterlikna... 27/03 Jag har inte för vana att kommentera nyheter, men vill bara flika in att jag tycker det är sorgligt att redaktionen måste utstå dessa rikspuckon i kommentarfältet. Låt dem inte söndra den familjära stämning som råder mellan redaktion och läsare. FZ är... 27/03 Stelefan är med stor sannolikhet bitter på livet och riktar sin misär i någon annans riktning för att dämpa den. Jag vet detta för att jag själv har varit där :p 26/03 Förbaskat bra hantverk hur som. Håller med! Nästan smärtsamt nära för att missa målet. Hade lätt blivit årets Aprilskämt (och jag hatar aprilskämt). ;) 26/03 Witcher-recensionen är inte hur vi presterar 'i tid och otid'. Den är ett nio år gammalt extremfall (vår förmodligen mest kritiserade recension någonsin). Men du använder den som ett exempel på hur FZ presterar överlag. Det är inte bara fel, det är oärl... 25/03 Jag står kvar och kommer alltid göra det Calle! Ni är bäst! Nyheterna jag inte gillar väljer jag helt enkelt att inte läsa. Så jävla enkelt kan det vara! Fantastiskt med valmöjligheter! 25/03 Var ett praktexempel på hur lågt ni sjunker I tid och otid. Samma sak med nyheterna. Det är bara skvaller och clickbait, ingenting annat. Ni vet det också. Det är förståeligt att ni måste skriva om någonting, men ribban för vad ni skriver om ligger jäää... 25/03 PSA: Kontakta mig på valfritt sätt om man vill ha hjälp att avregistrera sitt konto. 25/03 Jag håller med om att första Witcher-recensionen inte är bra. Men att ta den som "ett praktexempel" på en FZ-recension är att ljuga - vi har pubbat gissningsvis 400-800 recensioner sen dess, jag skulle säga att max två av dem är lika kontroversiella/dål... 25/03 Ändå är du här och både läser och kommenterar denna "skit som ingen med en halv hjärncell bryr sig om". Grattis! 25/03
Skicka en rättelse