#Homefront: The Revolution har vandrat mellan många utvecklares händer sedan det först utannonserades. #Kaos Studios, #THQ Montreal och #Crytek UK har allra fingrat på spelet och nu är det #Dambuster Studios (tidigare Crytek UK) som står för utvecklingen.

I vårt stilla sinne undrar vi hur helhetsupplevelsen klarat sig i en sådan hantering. När vi skickade iväg Tobias Garsten för att testa tidig kod gav han det inte särskilt smickrande omdömet: "Av min tid med co-op-läget att döma verkar däremot Homefront: The Revolution riskera att falla i samma medelmåttighetsavgrund som sin föregångare."

Än är dock inte hoppet ute för det kommunistsmiskande liret som släpps den 20 maj, och först då vet vi om spelet på allvar lyckas leva upp till sina löften om grisigt gerillakrigande mot koreanerna som invaderat USA. För att kämpa bort dem effektivt behövs en gediken vapenarsenal, som visas upp i den senaste trailern nedanför.

jaaaaaaaaaaajaaaaa 31/03 Det finns hjälp att få i USA för utsatta men i ett rikt land med en helt annan givarkultur än vi har så kan man få in mer pengar under bordet. Det är deklarerad inkomst som räknas och i ett land där hela yrkesgrupper (bartenders bl.a) kan jobba utan lön... 30/03 Det enda jag berör är det faktum att det finns öststatare som sa sig haft det bättre under socialism. Och de har en poäng. De länder som har högre BNP per capita än USA är småländer, Singapore och Norge exempelvis. Hur ett land med så mycket pengar som... 30/03 USA är inte världens rikaste land och det fanns människor med höga poster, loyala undersåtar till den kommunistiska regimen som blev privilegierade på andras bekostnad. Kommunister slår sig för bröstet om rättvisa och klasslöst samhälle, du borde kolla... 29/03 Jag vet inte vad du menar att det är talande för, men det är extremt bekymmersamt att världens rikaste land låter så många av sina egna medborgare hamna så långt efter att de dör på gatan och liknande. Så det är inte svårt att förstå att många säger sig... 29/03 Exakt. Det är sådana som inte kan hålla i sär vad som är vad som man ska hålla strängaste uppsynen över. 29/03 snacka politik på flashback istället grabbar :( jag tycker det här spelet verkar bli rätt skojj hoppas det säljer bra så det kommer flera 29/03 Samhällsförändringar tar tid. Övergången från feodalism till kapitalism var ingen rak linje utan en lång och krokig väg, där vinden vände definitivt vid den franska revolutionen. Men här och var segrade kontrarevolutionära krafter och landvinningarna... 28/03 Kommunismens fall är konkret, dina uttalanden om demokrati och ockuperade länder är konkret. Kina analyseras minutiöst av experter och är ett praktexempel på hur dåligt det är med kommunism och vilka förbättringar det kapitalistiska företagen kan åstadk... 28/03 Du har trots allt inte kommit med något konkret, bara en massa värdepåståenden som vem som helst kan upprepa efter att ha lyssnat lite på radio eller tittat på sk fri (amerikansk) television. Du är ett eko dvs. 28/03
Skicka en rättelse