Oculus Rift har blivit kallad "första generationens revolution" och med ett sådant omdöme är det svårt att inte längta efter den nya virtuella eran inom spelindustrin. Ett av spelen till plattformen är #EVE: Valkyrie, som verkar bli en riktig dröm för alla rymdtorskar där ute. Nu har vi fått en lanseringstrailer för spelet och det kommer inte bli lätt att hålla dig borta från dyra VR-headset efter att du sett den.

Om du inte är intresserad av rymden eller bara får ett nervöstsammanbrott av tanken på att leva dig in i livet som stridspilot, finns det ett bra gäng med andra spel som släppts till Oculus Rift. Blev du såld på spelet, men saknar en speldator, kommer det även att släppas till Playstation VR vid ett senare tillfälle.

Jag har ett 13 år gammalt konto där, men tittar bara in 1 mån/år nu kanske. Jag har gjort det mesta... Det har dock hänt en hel del och om du tyckte vapen, lasers, missiler etc. var trist förut så tror jag att du skulle gilla det nu. För allt det där... 30/03 Ah, på det viset. Nåja jag kommer nog inte att hoppa på VR tåget första året iallafall men förstapersonsrymdskjutare i Eve's universum är värt 60 dollar alla dagar i månaden imho :) 30/03 Bara om man förbeställde CV1. Har man inte gjort det innan 28 mars så är det 60 balubas som gäller. Jag kör med DK2 och har inte förbeställt CV1, så jag fick snällt betala. Luckys' tale fick man dock gratis av någon anledning. 30/03 Byggt med Python, SQL server och är i stort sett en enda stor databas men med en snygg layout. Spelet är en enda stor web browser imho. Har inte spelat det på många år, så det kanske fått en riktig motor nu dock, men på min tid så kunde du inte krocka... 30/03 Om jag inte misstar mig så ingår väl Valkyrie i Rift v.1 (alltså inte dev-versionerna) så alla som köper Rift nu behöver inte betala alls. 30/03 Bli inte lurad av CCPs trailers dock. :) De är alltid coola och alltid coolare än vad spelet är. Giantbomb tyckte att spelet var MEH och det är säkert kul en stund, men inget du köper VR för. Då blir du besviken, trust me. Utan VR-stöd så hade det - enl... 30/03 Köpte detta och kan tycka priset är att ta i. För enkelt och tunnt för sina 60 dollar. För övrigt är detta spel inget för den som blir åksjuk. Jäklar vad det snurrar i skallen efter en stund i spelet. Men visst, lite kul är spelet. 30/03 EvE är inte browserbaserat, vad har du fått det ifrån? 30/03 Såatte, jag som är oinsatt undrar bara en sak.. kommer det här vara ett browserbaserat spel som Eve Online? eller kommer det ha en riktigt spelmotor i huven? 30/03 De har redan släppt gallerishooterversionen till Gear VR. 'Eve: Gunjack' 29/03
Skicka en rättelse