Helvetet slår upp portarna igen den 13 maj då #Doom gör comeback med ett sprillande nytt spel. #Id Software har gjort oss uppmärksamma på detta med ett gäng köttiga trailers – senast med 7 minuter gameplay från multiplayer-delen.

Därför kan det vara hög tid att ändra tonen lite, åtminstone i själva utförandet. Den här gången är det en filmisk trailer som står för underhållningen. Efter att ha spanat in dryga minuten nedanför så är det väl ingen som tvivlar på att det är ett actionspel det handlar om. Påverkar klippet din hypemätare?

Nej, beta-perioden slutade i söndags. Starting: Thursday, March 31, 2016 @ 10:00 p.m. Eastern Time (UTC – 5) End: Sunday, April 3, 2016 @ 11:59 p.m. Eastern Time (UTC – 5) 05/04 Går det inte att spela längre? Har bara spelat 22 minuter i lördags. "Kunde inte starta spel (Okänt fel)" står det på Steam. 04/04 Nu så! (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20160401/live-se-fz-spela-doom-betan) 01/04 Trasig länk: "Artikeln kunde inte hittas." 01/04 Det är inte snabbt. Se här, Calle livestreamar (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20160401/live-se-fz-spela-doom-betan). 01/04 Jag hoppas verkligen på att spelet har ett survival mode där man ska överleva horder av fiender med sina vänner! =) 01/04 Ser fortfarande inte hur det vi ser i gameplay och trailers är så jävla köttigt och snabbt - det är ju verkligen inte det? Tycker folk det eller är det bara något man hänger på för hypen? Det låter ju lite överdrivet efter ett tag. 01/04 Gå och kör nya Unreal Tournament istället. Det ligger i Alpha, men helt klart stabilt och spelbart. Och gratis. Och old school! 01/04 precis testat betan :(. Multiplayer i nya "DOOM" är ett stort skämt :'(. "fast paced deathmatch" really??? ingen ändring av fov, ingen bunnyhopping mm. INGET fast paced MP i sann ID-software anda. Loadouts, hacking modules å "dubbelhopp" (inte av den... 01/04 Jag gillade det men efter ett tag blev det lite för förutsägbart, spelet hamnade ju tyvärr lite i skymundan när Half-Life 2 kom med Source och körde över Carmacks nya tungrodda spelmotor totalt. 01/04
Skicka en rättelse