Folk brukar roa sig med att köra igenom #Dark Souls-spelen på de mest märkliga sätt. Exempelvis med Rock Band-gitarr eller med chattkommandon via Twitch. Fast vi får förstås inte glömma de gamla hederliga speedruns där skickliga spelare rusar igenom de svåra spelen så snabbt de bara kan.

#Dark Souls III har inte ens släppts här i Sverige än, men vissa av japanerna (som fick tillgång till spelet förra veckan) börjar redan bli riktigt duktiga. Spelaren Jung Ho Min har hunnit klara spelet på tiden 1:42:10. Är du inte rädd för spoilers kan du se hela rundan i klippet nedanför.

Detta är väl sant i alla spel? Skillnaden mellan Souls och "andra" spel ska väl vara att det tar längre tid innan man lär sig spela rätt :) Jag har själv bara spelat Demon Souls och det tog ett tag att fatta galoppen men efteråt gick det relativt enkelt... 03/04 Det är helt garanterat ärligt talat. Inte en chans att du klarar spela genom ett FROM Software spel första gången blint på bara några timmar. Spelen är liksom definitionen av konceptet "trial and error" i speldesign. 03/04 Sov på saken, bossar tenderar att bli lättare när du lärt dig deras moveset i sömnen. Och om sista bossen är så här svår så lär inte dlc bossarna bli enklare :D 02/04 Jag är på sista bossen nu. Den så sjukt svår. Så mycket svårare än resten av spelet och bossar. Irriterande faktiskt. 02/04 Han klarade ju spelet på 1.52.21 ... Och sista bossen lär bli ett högt hinder för de flesta att ta sig förbi, folk som klagar på att fume knight i 2an va en svår boss lär ju inte ens klara fas 1 av sista bossen här. 02/04 varför är folk oroliga är man ingen speedrunner så kommer det nog vara tillräckligt långt. Beroende speedrunner taktik så handlar det väl i botten om att hitta rakaste spåret till slutet på kortast möjligaste sätt. 02/04 Jung Ho Min är ett väldigt koreansk-klingande namn. Hehe. 02/04 De som speedrunnar har oftast spelat igenom spelet en eller flera gånger redan. 02/04 Ah blir iri när jag hör om sånt här. Känns som om dom förstör sin spel upplevelse Jag hoppas att det tar lång tid tills jag klarar DS3. Har inte kommit igenom alla dlc en till ds2. Men jag ska försöka ta mej tid så jag kommer igenom det innan DS3 kommer... 02/04 :) Två timmar för en speedrun är inte så illa. Jag lär ta lång tid på mig oavsett. Längtar! 02/04
Skicka en rättelse