Vare sig du är intresserad av #Blizzards lagbaserade shooter #Overwatch eller ej – filmsnuttarna från spelet är ren guld. I en ny animerad kortfilm får vi stifta bekantskap med lönnmördaren Widowmaker.

För två veckor sedan var det gorillan Winston du kunde se en film om och även den gången var det några minuter med #Blizzards magi. Vi tror inte de har för avsikt att sluta med dessa filmsnuttar, utan du kan se fram emot några guldkorn till innan spelet släpps i slutet av maj.

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Alright, hajar vad du menar. ;) 06/04 Det är klart som korvspad jag ser det vackra i filmen (tecknat är stort, cgi eller inte ^^ föredrar old school dock).. det jag ville ha sagt var bara att FZ vräker ut "BABIAN-UBER-SNYGGT" till allt och inget nu mer. (Tror inte jag är den enda som märkt... 06/04 Tror tyvärr du är en av många som inte förstår skillnaden mellan realism och en genomarbetat och sammanhängande estetik. Klippet du länkar till minns jag, och visst är det "snyggt". Det här är också galet snyggt, dock med en helt annan stil. 05/04 Hoppas de gör en film för varje karaktär i serien! 05/04 Det är nog rätt duktigt dyrt att göra dessa cinematics och skulle nog inte hålla ekonomiskt. Gör man film räcker det heller inte med att den är snygg, ska ju finnas andra komponenter på plats också. Den här trailern var ju lika ostig som typ alla andra... 05/04 Tack! :D 05/04 Sitter bara och tittar på skinkor efter allt snack... 05/04 Tror att hon ska vara Fransyska. http://eu.battle.net/overwatch/en/heroes/widowmaker/ 05/04 Fy fan, vad snyggt! Hon i gula brallorna - snackar hon den där Geordie Shore-dialekten? Och den andra - är det tysk brytning? Hur som helst, jag är totalt såld på detta. 05/04 Moderera er med alla era överdrivna "insert"-snygg rubriker! Nära alltid AB-missvisande. (ja detta är cgi-film... mainstream cgi, problemet är att ni kör samma rubriker för mainstream ingame-videos också... det har gått inflation i rubrikerna. 1 av få... 05/04
Skicka en rättelse