Vi har alla någon gång "missat" ett samtal när vi suttit och spelat tv-spel, det är en del av livet som gamer. Det är dock bara Henry Cavill som låtit bli att svara när han erbjudits en roll som Stålmannen.

Det var under tiden som Cavill genomförde en viktig instans i #Blizzards långkörare #World of Warcraft, som regissören Zack Snyder ringde och skulle erbjuda honom rollen i Man of Steel. Rollen blev ändå hans och vi hoppas innerligt att instansen genomfördes utan någon tråkig wipe. I klippet nedan kan du se när Cavill berättar den roliga anekdoten.

Tror de var tidigare Stålmannen du syfta på, Brandon Routh. För det läste även jag när Superman Returns var aktuell. 05/04 Verkar inte vara så stor :P https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e7/8f/cf/e78fcf52b12db7b70a4c98be21f8e288.jpg 05/04 Det är ju exakt det som är DC. Ett exempel är ju att Superman inte hade några fasta krafter (förutom att han kunde flyga och var övermänskligt stark då..) före 80-talet. Innan så hade varje serietidning med Superman i sig helt baserats på tecknarens åsi... 05/04 Bring back Atom as Superman! :-) Och Deadpool som Green Lantern... Ja, det kommer inte att hända, jäklar vad han brände dom broarna. Tycker DC fullständigt tabbat sig när man inte gör som Marvel gjort på sistone, och håller ihop "Cinematic Universe".... 05/04 Jag brukar bara lösa det genom att dra den några varv runt benet 05/04 Hört att han har en enorm penis, tydligen special sydd dräkt för den var så stor. 05/04 I chock efter att ha hört Henry prata "out of character"... 05/04 Tyvärr kan jag bara se det här framför mig: https://www.penny-arcade.com/comic/2016/04/01/quick-work :) 05/04 Haha tyckte det var roligt ju. Spelar en viktig raid är väldigt viktigt för alla som är inbitna spelare i Wow. Hade gjort likadant. Man kan ju inte diska en viktig raid. Men håller med han är bra som stålmannen. Man of Steel är faktiskt jäkligt bra. Bat... 05/04 Jag tycker Henry Cavill passar som Stålmannen och jag hoppas att han får en lite större roll i Justice League Part 1 som kommer ut om ett år. BvS tyckte jag kändes som en reboot av Batman snarare än en Batman vs Superman. Dessutom så kändes Stålmannen... 05/04
Skicka en rättelse