Högst oklart om det är en seriös fanfilm eller satir.

Vi kan inte bestämma oss för om Trump Effect, en dryga två minuter lång ripoff på Mass Effect fast med Donald Trump i fokus, är en fanskapad kampanfilm eller ren satir. Presidentkandidaten själv tror stenhårt på det förstnämnda och retweetade filmen i fråga tidigare idag.

EA svarade med att få filmen bortplockad från Youtube (du kan fortfarande se den här) och den Bioware-anställde med Twitter-namnet Mr. April blev snarare äcklad.

Vad tror du - troll eller hyllning?

Hmm. Det var inte meningen. Ber om ursäkt om det uppfattades som ett påhopp på din person. Var menat som kritik mot din metod, inte person. 14/04 Ytterligare ett skäl att inte lägga ner mer energi på dig när du gör personliga påhopp. Jag ger upp, du vinner! 14/04 Wow. Om du inte vet hur man använder Wikipedia så är det din förlust. Det ger ofta en bra introduktion till ett ämne och där finns ofta många källor att följa upp. Men jag kan förstå att det för dig är praktiskt att avfärda en källa till information då... 14/04 Som du referera till Wikipedia som källa så har jag inget mer att säga. God afton! 13/04 Varför? Begreppet Kulturell rasism är väl förankrat. https://sv.wikipedia.org/wiki/Kulturell_rasism Varför hänga upp sig på ordet "ras"? 13/04 Vänligen definiera vad en ras är. 13/04 Ditt argument om att de som använder ordet själva måste vara rasister har ingen logik. Det är som att säga att de som använder ordet "nazist" är nazister om det skulle hända att någon inte håller med om vad "nazist" betyder. Befängt! Liknande kan man... 13/04 Jag håller med, tror jag. Men jag tycker de är bättre att gå till botten av felet än att acceptera ordet för vad det försöker vara som tekniskt sett inte har nån grund imo. Den som acceptera ordet ras/rasism måste ju isåfall vara lite "rasist" själv, i... 12/04 Ord utvecklas och deras innebörd ändras. Detta är ett sådant exempel. "Rasism" har länge använts som ett ord som beskriver att någon felaktigt tillskriver en person egenskaper utifrån generaliseringar grundade i annat än personen i fråga. Mig veterligen... 07/04 Det är ju vanlig missuppfattning isåfall och gör inte uttrycket mer rätt. Det är som att kalla någons passion eller driv för något ämne deras "religion", men det gör de inte rätt att använda ordet för det. Även om jag förstår vad du menar så har ordet... 07/04
Skicka en rättelse