I kölvattnet av den nyligen släppta uppdateringen av #Day of Defeat: Source, som tillförde ett nytt spelsätt och två nya banor, viker #Valve nästa helg åt en gratishelg för WW2-pangaren. Från fredag till måndag nästa helg kommer du alltså kunna testa spelet utan kostnad.

I samma nyhet berättar man att #SiN Episodes: Emergence uppdaterats med den nya spelformen Arena, som beskrivs så här:

This game mode utilizes Ritual's Personal Challenge System to tailor an experience unique to each player's play style. It also has a built in feature that will record a demo of you playing in Arena mode that you'll be able to share with your friends to compare high scores.

Mjae, men kolla vad som hänt med alla moddar och modteam som hamnat under kontrollen av ett stort spelföretag. Det som har skett är att modteamets egna mål för modden hamnar i skymundan och man beordras utveckla spelet i den streamlinade riktning som... 03/07 Det är Valve som förstör allting! 03/07 Ingen är nog rädd för förändringar. Men utveckling kan man lyckas eller misslyckas med. Tripwire lyckades med att göra UT-modden Red Orchestra till ett genomtänkt och polerat fristående spel som är ett av de bästa FPS:en idag. Valve skaffade rättigheter... 03/07 Varför ska alla vara så rädda för förändringar...=/ som att säga Saab är inte Saab längre för bilarna ser inte ut som de gjorde förr i tiden och de har inte samma köregenskaper... det kallas utveckling>< kanske var lite långsökt;) men men=P 03/07 Fattar inte ens hur de kan kalla spelet Day of Defeat? Det är ett helt nytt spel, inte Day of Defeat... 03/07 Det fatala misstaget man begick när man utvecklade DoD:source var att man sket fullkomligt i att få det att kännas som originalet, och försökte hitta nåt nytt "arkadigt" koncept. Resultatet blev, som många håller med om, rent skräp. Faktum är av mycket... 03/07 Kalt och Argentan släpptes i februari respektive januari, enligt datumen inom parantes. Angående gratishelgen tycker jag det är en utmärkt idé som funkar fint via Steam. Du behöver vad jag vet inte ha HL2 installerat, bara Steam. Funkar det? Jag köpte... 03/07 jag gillar det gamla goa DoD mycket bättre de e mer spelkänsla i det 03/07 då är det du som har en kass dator, jag har en väldigt bra fps runt 60 - 80 :) 02/07 som farks säger lite trist när man har folk som prompt ska vara sniper på banor där en sniper är tillräckligt. dod handlar om momentum och tp 02/07
Skicka en rättelse