Idag släppte vi vårt stora test av HTC Vive, som är ett samarbete mellan HTC och spelföretaget #Valve. Vill du inte se ett gäng farbröder kräla* omkring på marken och försöka undvika mördarrobotar, har #Valve släppt ett litet klipp som ger dig ett smakprov på vad du kan göra med HTC Vive.

* Klart du vill se ett gäng farbröder kräla omkring på golvet, det kan vara det bästa vi erbjudit på FZ under vår livstid här på det världsomspunna intranätet. Om du är tveksam till den virtuella framtiden bör du också ta dig en titt på vår genomgång av VR-headsetet.

Room scale är mer en bara att man kan gå runt i rummet, De anpassar spelet efter hur stor yta man har och den varnar en om man kommer för nära utkanten av sitt spel fält. 06/04 De kollar vad du har för hårdvara, inte all piratkopierat i din dowload mapp och de bryr sig inte om du är inne på piratebay eller pornhub eller what ever. 06/04 De flesta sim spel har VR support, Dirt Rally, Project Cars och iRacing to mention a few, för spel utan VR finns det inofficiellt stöd via extra mjukvara såsom VorpX och Vireio Perception. 06/04 Lär nog mestadels dyka upp casual spel och gimmick spel inom den närmsta framtiden. Och då känns vr inte så intressant personligen. :/ 06/04 Vill se ett "riktigt" spel i VR. Typ SC eller något bra bilspel. 06/04 Sugen. Fast ändå inte. Jag har svårt att se att man pallar spela såna spel i flera timmar? Kanske inte är något problem..... Jag har bara provat Samsung Gear VR, mådde lite illa av att spela på det :) 06/04 Stämmer ej. Oculus Rift har leds på baksidan så man kan titta helt och hållet bakåt utan att förlora tracking. Så det du sade om tracking-ytan, SogeUnleashed, är delvis sant. Men så fort du inför rörelsekontroller i ekvationen så behövs genast MINST en... 06/04 Alright :) Thx för infon, O samma här. Vet inte va som hände med ditt inlägg elr mitt för den delen : ) Well time för att aktivera ZZZ mode. Komm till Mediah i Black Desert o sen sprang kl iväg ^^ 06/04 Vet inte vad som hände med mitt inlägg men Rift har vad jag vet inte några sensorer på baksidan. Man kan vrida huvudet en hel del men anslutningen bryts om man tittar bakåt. Jag tror inte att Vive's fördelar på den här punkten kommer att utnyttjas jätte... 06/04 Men har inte OR också detektorer bak på headsetet ? Har för mig dom pratade om att du kunde ha kul i 360 med OR också? Men kanske blandat ihop. Har läst så mycket om alla möjliga VR headsets på senaste nu på senaste så mycket möjligt att jag fått det... 06/04
Skicka en rättelse