#From Software har inte hunnit släppa sitt #Dark Souls III i Sverige ännu, men trots detta har speedrunners redan lyckats klara spelet på imponerande tider. En av alla dessa är taku_muzine och han är i en klass för sig.

Taku_muzine kör en så kallad Any% run, vilket innebär att man ska ta sig från början till eftertexterna på kortast möjliga tid. Fort har det också gått, han sprang nämligen igenom spelet på 1:23:18. Om du inte är känslig för spoilers, kan du beskåda spektaklet nedan.

Jag skulle säga att tvåan är lättare bara eftersom den helt saknar en motsvarighet till Nameless King, som faktiskt är någorlunda svår. I övrigt är deras svårighetsgrader jämförbara i det att jag inte kan komma ihåg ett enda område som faktiskt varit... 06/04 Min åsikt är fortfarande att ds3 är bra mycket enklare än t.ex. Ds2. Spelade nyligen igenom 2 igen och håller fast vid den åsikten. 06/04 Samma gäller för mig i både DS1 och DS2 så inte någon större nyhet. Har man en gång spelat ett Soul spel så är det inte jätte svårt att sätta sig in i ett annat. DS2 tyckte jag personligen är nog det lättaste spelet tog 30% av alla bossar på första förs... 06/04 Spelet har inte blivit enklare, det är spelarna som har blivit bättre fattar ni väl. Folk som lagt ner hundratals timmar på DS1 och DS2 kommer knappast ha några problem med DS3. Men de som aldrig spelat DS innan kommer få en utmaning. Jag blir fan arg 06/04 Jagad 0-2 sekunder.. happ så gav den fienden upp... ömh? noobanpassat over 9000. 06/04 Fast det gjorde man även i förgående spel? Var bara en boss jag hade problem med i DS2 och det var pursuer, resten var nästan alltid one shot. Glöm inte bort att Dark Souls är nästan bara svårt för folk som inte är vana vid att ingen håller en i handen,... 06/04 Isf är du duktigare än mig :) . Tyckte det va ruggigt svårt andra gången också haha :) 06/04 Dark Souls är bara svårt första gången man spelar det. 06/04 har testat spelet hoss en polare nu och det är ett skämt rakt igenom om man ska väga det mot dom förra Dark Souls spelen. Kändes som man sprang igenom det som vilket annat 3rd person hack and slash som hälst typ. Så jävla sorgligt. Men så blir det när... 06/04 Håller helt med. Blev lite besviken faktiskt. Det var ganska många bossar man klarade på första försöket. 06/04
Skicka en rättelse