Börjar ni se potentialen än?

Vi vet att vi tjatar otroligt mycket om virtual reality just nu. Det var helt enkelt så länge sedan vi såg en sådan enorm potential i ny teknik. Många av oss på redaktionen jämför det med de första 3D-korten på 90-talet. Det var ett tag sedan.

Så när man dyker på små klipp som det som syns i den inbäddade tweeten blir man smått lyrisk. Och vi tittar inte ens på #Dota 2-matcher på vanligt vis.

I detta spectator-läge till #Dota 2 använder man ett HTC Vive-headset. Matchen visas rakt framför dig samtidigt som du har en detaljerad karta på bordet över spelarrörelserna och du kan enkelt få fram ytterligare statistik. Valve avslöjar inte när detta ska bli tillgängligt men vi gissar lagom till deras egen stora turnering i augusti.

Såg nen VR live spelning filmat med 360 kamera precis framför scenen på en Backyard Babies konsert Fan det var rätt fräänt :) ....framtiden ;) 06/04 Fast du har missat hela konceptet om du tror mer banor skulle gynna dota 2. Dota är som en sport, du spelar fotboll, hockey och en massa andra sporter på samma plan. På samma sätt är dota. Det är inte banorna som gör spelet, det är karaktärerna och alla... 06/04 vet inte om jag håller med hur tråkigt hade det inte varit om alla CS matcher spelades på Dust 2. i HotS är det bara pirat banan som är tråkig imo men det är bara för att banans mekanik är tråkig enligt mig. Nya banor gör spel intressanta jag har aldrig... 06/04 Nej det skulle det inte. Det finns bara en map i Dota. I t ex Hots finns det typ 7 dåliga maps. 1 bra är bättre. 06/04 om valve kunde släppa ny karta till Dota och inte köra samma helatiden, det skulle göra det mer intressant ist för pusha VR 06/04 Hade kontoret legat lite närmare, så hade jag betalat för att få testa vr ! Frågan är hur lång tid det tar innan det börjar dyka up VR arkader? :) 06/04 Fråga: Skulle inte det här fungera mycket bättre på en skärm utan huvudrörelser, så att man slipper tappa sikten av matchen? Tveksamt nyfiken på var det här leder, eftersom jag inte riktigt förstår hur VR gör det här bättre än ett mer samlat UI utan det... 06/04 Håller med, jag ser inte grejen i att kolla på esport, men det är fruktansvärt coolt gjort. Black & White 3, där man själv är kossan hade varit fräckt... 06/04 Spelet intresserar mig inte, men det här var ju superläckert! 06/04 Oj, det finns potential inom så många områden! Det kommer nog aldrig ersätta spelandet helt men möjligheterna. MÖJLIGHETERNA! Du får komma förbi kontoret och testa ;) 06/04
Skicka en rättelse