När Microsoft släppte sitt första Windows-specifika tangentbord skakade många på huvudet åt den särskilda Windows-tangenten, men i dag är det snarare regel än undantag att Windows-flaggan finns på våra brädor. Snart kommer Microsoft Hardwares senaste skapelse, det så kallade Windows Vista-tangentbordet.

Tangentbordet är laddningsbart och använder blåtand för att kommunicera med datorn. Det är belyst bakom tangenterna och belysningen ska enligt Microsoft själva vara särskilt intelligent - den vet både om rummets belysning är på eller ej och om du själv är vid datorn eller ute och slarvar. Räckvidden kommer att vara på runt tio meter, men när tangentbordet ser den svenska marknaden är ännu oklart.

http://www.microsoft.com/enable/products/keyboard/keyboardresults.asp?Product=27 04/07 Jag kommer att köpa nytt tangentbord oh jag gillar möjligheten att skapa egna makros och belysningen. Men av ren princip så köper jag inte ett Microsoft-bord utan det blir Logitech GI5 iså fall. Jag behöver knapparna (nej, jag fuskar inte genom att skap... 04/07 Får erkänna att jag blir sugen, men mitt nuvarande tangentbord utan märke från Jula för 39 spänn slår faktiskt allt jag testat hittills. Visst, det lär inte hålla särskilt länge (föregångaren höll drygt tre månader) men jag har några på lager och sedan... 04/07 Jag kommer iaf köpa det :) 04/07 Här är en bild av keyboard:et i jämförelse med en äldre MS variant. Finns även en bild på det när det lyser i mörkret. http://www.john.se/blog/2006/06/29/new-wireless-media-center-keyboard-from-ms/ 04/07 windows knappen använder man ofta och den går att stänga av. i spel. Så problemet löst :) 04/07 Har en logitech Ultra-flat. 200 spänn på SIBA. Skulle inte lägga en krona mer för ett tangentbord. Eller, kanske om den hade Caps-LOCk tangenten någon annanstans än där mitt vänstra lillfinger vill ha A och ibland S. :evil: 04/07 Jag säger bara... Logitech G15... inte ergonomiskt utformad men ack va grym.. hade MS haft en display och skeppat sdk till funktionerna och annat så hade jag kanske övervägt men G15 slår den.. det kan jag säga redan nu, för min egen räkning. Du behöver... 03/07 http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Keyboards/Razer-Tarantula/ 03/07 Tackar vet jag mitt Logitech Ultra X (flat) tangentbord. har aldrig haft ett skönare. aldrig mer upphöjda tangenter som klickar. Men helst ska det vara så litet o rent på tangentbordet som möjligt. 03/07
Skicka en rättelse