Alla spel kan inte bli storartade framgångssagor. Förra sommaren släppte #Psyonix Studios #Rocket League som blev just en sådan, men i skuggan av den framgången har #Nosgoth kämpat tappert i early access-utförande. Tills nu.

Free-to-play-spelet som utspelar sig i Legacy of Kain-universumet kommer läggs ner, meddelar utgivaren #Square Enix i ett foruminlägg. Anledningen är att spelet inte lyckats locka till sig en tillräckligt stor skara spelare. Alla köp från den 1 mars och framåt kommer återbetalas. Vill du fortsätta spela en stund till och ta farväl har du fram till den 31 maj på dig – då plockas servrarna ner för gott.

Spelat som mest 5 timmar på nosgoth, vart bara uttråkad. Kände att spelet inte var värt min tid 09/04 Helvete. Jag älskar det här spelet, har kört sen alphan, spelat strax över 200 timmar. Lagt ner nästan 600 kr på det. Väldigt synd :( 09/04 Som jag förstod det så var "Nosgoth" från början ett både single och multiplayer-spel. Då spelarbasen (tydligen) föredrog multiplayer så övergav dom single och körde hårt med MMO. Jag vill ha ett nytt Legacy of Kain, men om detta ovan är sant så verkar... 09/04 Spelade nosgoth ett tag och det var helt okej. Hoppas att square har modet att börja om från början med loren som finns och skapa ett riktigt bra single player lir. För LoK serien har en av de bästa historierna att berätta i ett spel någonsin. Tyvärr... 09/04 Var med i Nosgoth sen starten med Alphan och detta gör mig faktiskt ledsen =( 09/04 För oss som lirade Legacy of Kain-spelen så stack nog Nosgoth lite i ögonen. Att ta ett story och narration-fokuserat som LoK reducerat till ett multiplayer deathmatch-lir... Lite som att FFVII-remaken hade kommit i form av ett kart-racing spel. 09/04 Noagoth var ganska kul. Tycker synd om de trogna fansen. Skulle dock vara kul med ett riktigt Legacy of Kain spel eller Soul Reaver spel igen. 08/04 Jag personligen tyckte det var kul, jag var ganska bra på det och spelade x antal timmar samt med polare. Men det bara saknas mer underhållande delar, efter 100+ matcher inte lika kul. Men kommer ändå sakna hellre ett spel mer än ett mindre! 08/04 Tror knappast du påverkade något, så lär vara att du timeade snarare 08/04 Hade inte ens hört talas om det. Hoppas fortfarande på något fint med CCP:s nerlagda och vidaresålda Vampires: The Masquerade "det blev inget MMO"-spel. 08/04
Skicka en rättelse