Många sura miner syntes när det visade sig att #Final Fantasy VII: Remake kommer släppas enligt det allt vanligare avsnittsbaserade formatet. #Square Enix menade att de behöver använda sig av konceptet för att kunna expandera den ursprungliga handlingen och miljöerna, utan att göra en "kondenserad upplevelse" av originalspelet.

Enligt nya uppgifter verkar den tidigare nämnda expansionen av originalet bli ganska svullen. I senaste Gameinformer berättar producent Yoshinori Kitase att de använder ungefär samma struktur som i #Final Fantasy XIII. Det innebär att varje del av Final Fantasy VII: Remake kommer vara lika stor som ett helt spel.

Exakt hur många delar remaken kommer bestå av vet vi inte. Vi har inte heller någon aning om när spelet ska släppas. Däremot kan ni med Final Fantasy-feber hålla utkik efter #Final Fantasy XV som landar den 30 september. Redan nu finns en demo ute för den som vill få en försmak.

Via Gamespot.

Håller helt och hållet med dig! Detta har potentialen att bli otroligt bra, men också potentialen att bli otroligt dåligt 12/04 jag är oxå för förändring. och det här kan bli gudomligt bra, samtidigt som det har potentialen att dra ner FF i skiten. jag har faktiskt inget emot episoder, då jag alltid väntar tills alla är ute :) dock så ska det inte finnas mikrotransaktiinet, inga... 12/04 jag är oxå för förändring. och det här kan bli gudomligt bra, samtidigt som det har potentialen att dra ner FF i skiten. jag har faktiskt inget emot episoder, då jag alltid väntar tills alla är ute :) dock så ska det inte finnas mikrotransaktiinet, inga... 12/04 Så hela första spelet kommer då att utspela sig i Midgaar? Kommer att kännas instängt, speciellt när man vet om att resten av spelvärlden kommer att bli tillgänglig senare. Kan nästan gissa att något av spelen kommer att avslutas efter att en viss perso... 10/04 Har ju själv varit en av de järparna som tjatat några år om hur fantastiskt det skulle vara med en remake. Ska nog krävas en hel del för att jag inte ska köpa och älska det här spelet :D 09/04 Ärligt talat känns det betryggande att det släpps i delar, att släppa ett helt spel på en gång på den skalan dom hade tänkt sig hade inneburit många kompromisser som dom nu inte behöver göra med ett episodbaserat format. 09/04 Episodbaserad i ett open world spel? Hur ska dem göra det? Invisble walls? Locations som inte kommer synas på kartan i början? Nej, detta luktar flopp. 09/04 Aha de spelen. Jag trodde de mer räknades som fristående spel. Har lite svårt att se hur varje episod av FFVII ska bli lika stor som något av de spelen. Vi vet ju alla hur storyn går och den är väl inte riktigt så lång att man kan trycka in 3 rollspel... 09/04 Allt handlar ju om pengar. Tänk på hur stort FF7 är och hur mycket pengar det kommer kosta att ta fram alla modeller/texturer/etc med dagens standard. Genom att utöka områden som t.ex. Midgar kan de ju återanvända material och ändå ge oss mer speltid... 09/04 Jävla tur man kan ladda ner 7-8-9 och säkerligen fler på PS network oförändrat. Blir riktigt jävla förbannad när jag läser detta. Episoder och ändrat stridsytem. Snacka om att blåsa sina fans fullständigt. 09/04
Skicka en rättelse