Med spel som #Hearts of Iron och #Europa Universalis har #Paradox Interactive gjort sig ett namn som en av de bästa strategiutvecklarna. Vi förväntar oss inget annat än perfektion när det kommer till deras nya rymdstrategispel #Stellaris. I en ny utvecklardagbok får vi lyssna och se på utvecklarna som sannerligen siktar mot stjärnorna.

#Stellaris vill erbjuda djup och varierand utforskning, kustomiserbara skepp och ett avancerat system för diplomati. Med tanke på studions tidigare titlar förutsätter vi att detta inte är ett spel du lär dig på en eftermiddag.

Vet inte hur du räknar på det, men det är dock svårt att bedöma hur mycket man ser av planeten (fov förvrängning, vinkel osv) men 32 60.. båda är för låga. Men vill/kan man nu bara lägga det vid lowend laptops utan riktiga anpassningar uppåt så tja...... 14/04 Till att börja med så har planeten ca 60 kanter runt om ifall du räknar rätt. Detta betyder att vi pratar om ca 3600 ytor per sfär/planet och vi vet att de största systemen kan ha cirka 30 sfäriska planeter + månar, samt utöver detta hundratals asteroid... 13/04 Inzoomat och inzoomat... just hel-planets-vyer är rimligen vanliga. I vilket fall är det med säkerhet inte i närheten av vad som är möjligt idag i ett strategispel. (ca.. 32-kantiga planeter m.m... ingen kommentar). 13/04 Oväntat att grafiken ser dålig ut i ett spel med fri kamera som är max inzoomad och tagen på en screenshot från en video ( där båda är komprimerade )... I jämförelse med deras tidigare spel, eller andra liknande 4X spel ser grafiken riktigt bra ut. 12/04 Nej. /meningslös diskuss... 12/04 Oh, crap. Det betyder att spelet är skräp va? 12/04 •2016 State of the art.... (jag skäms åt er ifall det behövs, osannolikt). http://oi63.tinypic.com/2ai117m.jpg 12/04 Hoi är det enda som hägrar 11/04 Hypen har startat. Hoppas bara min gamla burk klarar spelet. Annars är det ju dags att bygga ny ;) 11/04 Rolig serie med en av A.I programerarna och streaming producer spelar en full omgång, går igenom all raser och olika val i början av spelet samt förklarar de mesta om hur spelet fungerar. Plus rätt underhållande :) https://www.youtube.com/watch?v=shoiYD... 11/04
Skicka en rättelse