Vi har vetat att #Titanfall 2 är under utveckling en längre tid, men nu börjar det verkligen dra ihop sig till ett avslöjande. #Electronic Arts har uppdaterat den officiella hemsidan med en kortade teaser, som trots sina blott 45 sekunder visar en väldigt intressant sak.

För visst ser ut som den där mechen har ett jättesvärd? Kommer vi få intressantare närstrider i Titanfall än de ganska så klumpiga knytnävarna? Den 12 juni får vi veta mer och som av en händelse infaller EA:s presskonferens i Los Angeles samma datum.

Vår plats är bokad...

Håller med. Var väldigt kul att spela. Tråkigt med matchmaking och avsaknaden av en bra SP-kampanj dock. Ser framför mej ett spel likt BF4 i framtiden med servrar du går med och större banor och fler spelare. 12/04 Älskade Titanfall, tyckte dom kom med något nytt. Skön action riktigt kul. 12/04 Titanfall hade mycket potential. I grunden ett roligt spel, hoppas de slipar till detaljerna och inkluderar lite mer innehåll i grundspelet. Ser fram emot titanfall 2! 12/04 På 2 år kommer det knappast vara en banbrytande ökning av grafisk kvalitet i spelet. Jag tror också lite så, som med L4D, ganska "lik" grafik (säkert mer effekter och rök), fast mer saker man kan göra, nu kan man säkert vara två som styr dom där titaner... 12/04 Om det är varumärket du hakar upp dig på förstår jag inte riktigt vad problemet är. Tidigare nämnda Call of Duty är ett av de starkaste varumärkena i spelvärlden och kommer som bekant med nya titlar varje år. Det finns många sätt att bygga ett varumärke... 12/04 Nu var det "Left 4 dead" som jag kritiserade. Jag var kanske otydlig? Men däremot tycker jag att med Titanfall blev det tyvärr för många fel från början, på en bra idé. 12/04 Nu kan jag inte bekräfta att det inte är så att de valt att medvetet ta död på sitt spel för att mjölka spelserien - men jag tror verkligen inte det är så. Givetvis vill utvecklarna och utgivarna båda två att spelet ska bli en stor hit och spelet ska... 12/04 Det har gått två år sen första spelet och det enda dom har släppt av titanfall 2 är en teaser så jag förstår inte vad du baserar din åsikt på. 12/04 Det här liknar "Left 4 dead". När tvåan kom straxt efter ettan och såg ut likadan. Istället för en uppdatering av ettan. Om det hade varit större skillnad hade jag förstått en tvåa. 11/04 Hoppas detta skapar en större spelarbas. Tycker Titanfall är rätt så skoj. Tyvär så spelar bara folk attrition. Skulle vilja testa övriga game modes. Har heller aldrig av någon anledning fått spela banorna swampland och wargame. Det är som om dessa bano... 11/04
Skicka en rättelse