För dig som verkligen hatar Diablo 3.

Många är överrens om att #Diablo 3 är ett betydligt bättre spel idag än vid lanseringen men många skulle nog säga att #Diablo 2 är ett bättre spel. Samtidigt har det hunnit bli över 15 år gammalt och trots att Blizzard släppte en uppdatering senast i helgen har grafiken sprungit ifrån spelet.

Därför är det många som är exalterade över projektet The Curse of Tristram, en Diablo 2-hyllning skapad i [g="Starcraft 2"]-motorns arkadläge. De första filmerna började dyka upp förra året men en ny trailer visar framstegen för modden.

Vi säger så. 16/04 De bygger inte alls på blizzards kod. Dom har reverse engineerat allt förutom innehållet, alltså quests. Så jag antar att dom blir stämda för varumärkesintrång på nåt sätt eller så går det att upphovsrättsskydda quests (vilket inte skulle förvåna mig... 15/04 Den bygger på Blizzards kod. Dessutom äger de varumärket "World of Warcraft" och "Warcraft." Eller tror du seriöst att kodarna för servern har skapat en hel ny kod? 14/04 Skulle inte vilja spela det. Varför? För att motorn med den grafiska stilen, modellerna, animationerna är de anledningar till att SC2 och D3 floppade (ja, min subjektiva åsikt). Även om man innerst inne vet om att det inte är helt sant, så kändes det... 14/04 Jag är lite nyfiken på vad det är Blizzard egentligen äger. Jag menar, servern har ju reverse engineerats fram så koden äger ju inte Blizzard. Är det protokollet som servern och klienten pratar? Eller är det alla quests, och i så fall vad? Quest texten?... 13/04 Arcade är ju gratis, jag spelade inte på WoW servern som stängdes ner men jag vet att fansen ville ha en vanilla server och Blizzard vägrade ge dom en så de gjorde en egen som inte drog in pengar. Jag tror inte Blizzard förlorade spelare på den servern... 13/04 Nja SC2 kom 2010 så 6 år. Jag tycker den är bra optimerad och ser helt ok ut, väldigt mkt bättre än D2 iaf :) 13/04 No shit. Dock 8-9år på nacken. Den ser knappast bra ut känns eller är bra optimerad heller. 13/04 Förstår att du är bitter för att en server som gjorde solklart copyright brott gick ned men kom igen nu? Dels. så kräver detta att du faktiskt köper spelet och dels så är det något man inte tjänar pengar på utan kommer snarare göra att eventuellt fler... 13/04 Skulle inte tro det. 13/04
Skicka en rättelse