Något gick snett när New York fick sina raider.

Hoppsan. I ett spel som kretsar kring att ständigt göra din karaktär bättre är en bugg som raderar dina framsteg ganska så allvarlig. Rapporter om att just detta har hänt efter den senaste patchen till #Tom Clancy's The Division började dyka upp på Reddit och Twitter igår men verkar bara påverka Xbox One-versionen.

Massive Entertainment verkar heller inte ha kunnat lokalisera det exakta felet och en lösning kommer därför inte att finnas med i den stundande hotfixen.

Vi får hoppas att de drabbades karaktärer återställs och att felet inte sprider sig till fler plattformar.

ja!! det er helt brutalt størigt.. det måste dom fixa ASAP! 15/04 Stamina + Electronics sen rekommenderar jag shotgun sen är resten rätt självförklarande. Electronics gör massiv skada samt håller dina cooldowns nere på heals m.m 14/04 Mja jag och en polare + randoms spelade igenom den 6ggr och 5ggr gick vi därifrån med loot, sista gången dog vi på wave 15. Du får ju faktiskt berätta för randoms vad dom ska göra spec folk som inte varit där inne innan. 14/04 Japp, men allt ser bra ut hos mig. Körde igår och både DZ rank samt gubbe var intakta. 14/04 Trots allt så vill jag hoppas och tro att Division kommer att bli ett så mycket bättre spel än vad det är idag, för det har den potentialen enligt mig... Jag gillar det fortfarande, men allt känns så luddigt och jag som vill lira support, det är fan lit... 14/04 Spelar på Xbox One. Har funderat på att bara gå in i DZ för att se om ranken skulle återställas men har inte haft tid än ska in ikväll där o härja med en polare kanske. 14/04 är ju bara xbox så det e ju lungt 14/04 Det är inte meningen att det ska vara lätt. https://www.twitch.tv/thedivisiongame/v/57806812 13/04 Patch notes: -Players will no longer be deleted. -Players might end up on lists of sex offenders. This will not be fixed in the upcoming hotfix. -Spontaneous combustion of peoples machines has successfully been reduced to a slight smouldering. -Queuing... 13/04 För att vara ett helt nytt spel som blev så oväntat populärt redan från starten så tycker jag det varit oväntat lite problem som rapporterats. Hade ju däremot suttit och tuggat fradga ifall jag var bland dem som blivit utelåsta p g a en craftad rygga... 13/04
Skicka en rättelse