#Ubisoft har släppt en tredje patch till #Far Cry: Primal. Därmed hakar man på trenden med att död verkligen ska betyda något: spelet har försetts med Survival Mode, och där ges du alternativet att göra döden permanent. Det finns också ett aningen mer förlåtande alternativ: att kunna återuppstå om du klarat tillräckligt mycket av spelet.

Samtidigt släpps ett texturpaket som låter pc-spelare uppleva Far Cry: Primal med högupplösta texturer i glorious 4K-upplösning. Texturerna dras hem i en separat nedladdning som väger in på 3,5 GB, och Ubisoft rekommenderar att du spelar det med ett grafikkort som har 4 GB minne eller mer.

Utöver dessa nyheter ingår en mängd buggfixar, gameplay-ändringar och andra justeringar. All info om dessa har du i changeloggen. Patchstorlekarna ligger på 1,1 GB för pc-versionen och drygt 800 MB på PS4 och Xbox One.

Recension från FZ? 17/04 Nja, jo. På sätt o vis. Du kommer ju att känna igen stilen och upplägget. Men personligen tycker jag att Primal skiljer sig åt både i handling, vapen, tidsperiod osv så att det ändå känns som ett nytt spel och inte bara "FC4 med annat skin". Och angåend... 15/04 Umm...en fråga till alla som verkar älska Far Cry. Är det inte exakt samma spel som Far Cry 3 och 4? De är väl förvisso rätt hyffsade men... åk till torn/utkikspunkt för att få fram markers på kartan, attackera outpost och befria ett område, gör X antal... 15/04 Mycket kvar med andra ord :) Blir väl som med FC4, efter man har klarat alla uppdrag så letar man upp alla platser och rensar upp bland achievments. Går lätt ett par extra timmar där. :) 14/04 Spelet är assnyggt väntat på hd paketet. Spelar om allt nu. Älskar verkligen spelet. 14/04 Jämförelse. https://www.youtube.com/embed/E5AbkSZGl_M 14/04 970 är fortfarande ett väldigt bra kort. Det orkar kanske inte maxa de mest krävande spelen i 4K-upplösning, men det kan man inte begära av ett 1,5 år gammalt 3500-kronorskort. 14/04 Så det är nu det börjar svida för alla som köpt ett GTX 970? Många var påstridiga och sa att 3,5 GB minsann räcker i flera år framöver :) 14/04 har maxat allt i byn :) har en del utposter kvar och två "special djur" att tämja. + en massa annat på kartan 14/04 Antar att du inte flummar runt och letar resources som jag då kanske. Har 6 h hittills och har 1 utpost och typ 3 uppdrag förutom dom där medicinman-uppdragen som jag gjort alla på. Bra spel, synd att man inte har mer tid att spela :) 14/04
Skicka en rättelse