Vin, blod, sex och demoner. Inte helt otippat!

Den hett efterlängtade finalen på Witcher-sagan närmar sig. Idag släppte CD Projekt Red promobilden till den sista expansionen – Blood & Wine.

Samtidigt ryktas det om att spelet ska släppas den 7 juni, men dessa uppgifter är helt obekräftade. Utvecklaren har dock sagt att det kommer under årets första halvår.
Blood & Wine kommer att utspela sig i riket Toussaint, ett isolerat område omgivet av höga berg, där vintillverkning står i centrum för kommersen med omvärlden.

I böckerna besöker Geralt Toussaint vid ett par tillfällen, och har man tagit intryck av dessa lär vi kunna förvänta oss mängder av politiska intriger, riddare och ångande het älskog. För att inte tala om monster, mänskliga som omänskliga.

Bara Ödets Svärd och Den Sista Önskningen, övriga finns dock översatta till engelska och jag skulle rekommendera att du läser alla så, särskilt om du spelat spelen och vill förstå vilka karaktärer som är vilka omedelbart då namnen översätts. 15/04 hur många är översatta till svenska? 15/04 Böckerna är riktigt bra, helt klart läsvärda :) 15/04 Kickade igång spelet igen efter att ha kört igenom det för några månader sedan... Blev total nyförälskelse! Särskilt som jag nyss kört igenom Fallout 4 så märks den höga kvaliten så väl. Fallout 4 är ett riktigt bra spel och ett stort steg upp från Beth... 14/04 håller med. men glöm inte att fler spel om häxkarlarna kommer att komma :) 14/04 Kanske kan vi äntligen få något som liknar A Night to Remember-trailern i stämning nu när högre vampyrer dyker upp. Hoppas bara att de inte gör som många verkar vilja och återupplivar Regis. 14/04 Tycker det är bra att dom slutar på topp men samtidigt så vill vart enda uns av mig att dom ska gör fler dlc och spel om Geralt. Aja. 14/04 Snitsigt! Även om jag älskar de dystra miljöerna i Witcher 3 så är det kul med lite variation, och fin yta med mörker som ligger och trycker under är alltid spännande. (fast man får ju lite mysiga miljöer uppe i novigrad-trakten i originalet också) 14/04 YEEES! Ska bli sjukt vackert att se nya miljöer. Allting är alltid så slitet i alla RPG nuförtiden. Ska bli roligt att uppleva något annat :) 14/04 Vampyrer, spännande! Är väldigt peppad på att få besöka ett område orört av kriget. 14/04
Skicka en rättelse