Total War-fans med noll koll på Warhammer får en välbehövlig snabbgenomgång.

För en nybörjare kan Warhammer Fantasy Battles-världen, The Old World, vara minst lika förvirrande som Gamla Stan i Stockholm är för en kinesisk turist. Creative Assembly vill klokt nog råda bot på detta, och introducerar en ny serie filmer som ska ledsaga potentiella spelare över slagfält och genom miljöer i Total War: Warhammer.

Först ut, en snabbgenomgång över de olika fraktionerna och deras riken. De kalla, vikingainfluerade rikena i Norsca, grannar med de demoniska länderna. Sen från Imperiet till Bretonnia, dvärgarnas bergskedjor och the Underways, till de odödas mörka länder. Och orcernas ökenriken, The Badlands.

Det börjar dra ihop sig nu! Vilken fraktion kommer du att starta som?

Att säga det om Warhammer universumet, är som att säga "för mycket fokus på Jedi och Sith i Star Wars." Undead blir först! 15/04 Total War spelen körs på en World Map, där Battles är i real-time. Annars är spelet Turn Based ute på den stora kartan. Som max har man kunnat köra CO-OP Campaign med 2 player. Custom Battles (Aka only real-time battles och ingen campaign) har jag för... 14/04 Eller så köper man spelet och ser vad man tycker själv. Antingen har man råd till det eller inte. Oavsett så är det den upplevelsen som räknas. Ska man lyssna på allt negativt så kan man inte spela några spel alls. 14/04 För mycket dödskallar. 14/04 Köp inte spel innan dom har kommit ut o ni har kollat upp dom noga, kvitta vad dom lockar med de är inte värt de 14/04 Total War: Warhammer är inte alls som Age of Empires. Kolla in Rome 2: Total War videos på youtube så kan du se liknande gameplay. 14/04 Är Brettonia spelbara?Isåfall blir det den första omgången. 14/04 Gillar strategi spel men har inte följt detta spel så mycket hur många spelare kan man spela mot varandra på samma map utan lag ect? Älskar age of empires men allt var begränsad med unites 14/04 Mysigt! Känner lite samma som Salsius, har ingen jäkla aning om vad jag vill börja köra som, haha. 14/04 De flesta TW spel har jag på förhand vetat vilken lag jag vill spela som sen studerat världskartan för att planera i vilken riktning man ska expandera. Nu har jag verkligen ingen aning, alla verkar intressanta och vill testa alla. Antingen så blir det... 14/04
Skicka en rättelse