I helgen kan alla som vill testa multiplayer i #Doom. Detta i form av en öppen beta som är igång från fredag till söndag. Är du sugen på att panga ihjäl polarna ska du spana in vår nyhet för instruktioner. Där kan du även se när FZ kör den stängda betan.

Fast det gäller ju inte enbart skjuta ihjäl meningsmotståndarna – man måste ju även göra det med stil. Till vårt förfogande har vi möjligheter att estetiskt skräddarsy rustning och vapen, samt låsa upp och använda taunts som är provocerande i varierande grad. #Bethesda presenterar funktionerna i ett nytt klipp som du ser nedan.

Nej, faktiskt första intrycket var jag förbannad. Men sen hittade jag en hack till det hela. Som också skickat länk via denna:) 16/04 Har haft fruktansvärt roligt i stängda betan jag. Det enda som jag är riktigt missnöjd med är att jag tycker man rör sig lite väl långsamt, känns anpassat efter konsolernas svagheter. Trist att de låst grafikinställningarna men det är ju bara nu under... 16/04 wtf?, ironi ja vet men ändå 16/04 Haha men herregud, är du fem år gammal? Jag kunde inte bry mig mindre om du anser om jag förtjänar en like eller ej. Nä du sa inte det, du gjorde en pedofiltolkning som jag inte kunde acceptera. Man kan ju undra varför du ens har tillåtelse att få vara... 16/04 Bra, ska dom skapa sketna konsol shooters för 7 åringar kan dom slippa PC release. 15/04 Armor och vapen.. Ok, språkfascisten i mig vaknade till liv, Skriv rustning och vapen om texten i övrigt är på svenska. (vabbar o uttråkad..) 15/04 Dom har inte nämnt något om LAN eller Dedikerade servers vad jag vet om, och sen har dom sagt att de enda mod verktygen som kommer att finnas är det som alla platformar har tillgång till på launch. Ser inte ljust ut för det här spelet på PC, och dåliga... 15/04 Håller med många att själva flödet finns inte riktigt där. Men köpte Doom för single player inte MP så kommer nog skippa MP tills någon moddare fixar deathmatch och större kartor. Kartorna är så små tycker jag. Quake var roligt då kartorna var verkligen... 15/04 Gulligt, synd att spelet är en riktig besvikelse och känns som Unreal Championship till Xbox Fast uppdaterat att imponera Halo och COD folket 15/04 Wow vilket skit spel Multiplayer är.... var ska man ens börja? COD - Call of Doom Babys first arena shooter. Usch vilket skit. Jag hoppas verkligen Single Player är roligt då man fan älskar doom. Är än enda person kvar på ID software från Quake tiden? 15/04
Skicka en rättelse