Den öppna #Doom-betan är igång, och för dig som gnisslar tänder över att den inte kan spelas med dubbla Geforce-grafikkort finns nu en lösning. #Nvidia har släppt en specialdrivrutin som lägger till SLI-stöd.

Samtidigt har hotfix-drivrutinen en bugg som kan stänga Geforce Experience, skriver man på nedladdningssidan. Någon lösning på det eventuella problemet ges inte.

GFE may show the following error if launched without a network connection: "GeForce Experience encountered an error and must close".

Doom-betan har alltså börjat, och förutom på Steam hittar du den på PS4 och Xbox One. Den är igång till 5 på måndag morgon.

Missa inte heller betan av #Battleborn som håller igång till söndag kväll och gratishelgen för #Rainbow Six: Siege. Mer info om gratishelgerna här.

Spelet startar på fel monitor för mig, nåja, det är ju en beta och jag lyckades fixa det. Konstaterade dock att spelet inte är något för mig. För er som vill ha en snabb Quake/Doom liknande shooter, kolla in Reflex på steam. 17/04 vilka mobbar eller trollar? Vi som ifrågasätter folk om dom har brist på fakta eller dom som inte tål att dom blir ifrågasatta? 17/04 Seriöst? Har folk inte fått ligga på länge eller? Hälften av kommentarerna är på troll- och grundskolemobbar-nivå. 17/04 Ok lycka till med spelet 16/04 Jag har ett 780 överklockat till 1393Mhz samt en 4790K i 4,6Ghz. Jag får inte konstant 60fps ens med AA på mellanläget i 1080p. Sån enorm skillnad på drivrutiner? Har rullat tillbaka till drivare från förra året då jag fick problem med blåskärmar med... 16/04 Så du vet vad jag spelat och inte spelat via det jag skrev? Haha okej dagens största skämt kom från dig, jag lirar ännu doom 1 och 2, och jag har lirat friskt quake 1, 2 och 3. Det är snarare man orkar inte diskutera med dig som är så pass felaktig i... 16/04 Det märks rätt tydligt vilka spel du inte spelat och vilka spel du kommer ifrån. Känns rätt meningslöst att diskutera om gamla shooters med dig då. 16/04 Men vad bra då slipper vi dig när doom släpps alltså? Jag var negativ inställd på loadouts i spelet före men har vant mig, det är inga klasser i spelet. Det är bara olika setups som finns, inte precis så att om du väljer sniper loadouten så kan du campa... 16/04 Jo fast doom 3 va ett singelplayer med skräckinriktig, jag köper helt hela den grejen. Men nu visade de upp en ny arena shooter ala quake. Och så visar de nått sånt här, klasser wtf? Det går inte ens ändra hud, skins osv osv. Arena shooter? 2016? really... 16/04 Samma här, doom 3 var enligt egen åsikt värdelöst. Har gett det spelet 4-5 försök att få en annan uppfattning om det men aldrig undgått att störa mig då allt var så förutsägbart och tråkigt. Doom 4 betan har dock gett mig mycket njutning så kommer nöta... 16/04
Skicka en rättelse