I helgen bjöds det på öppen betatestning av #Doom, ungefär när det roliga skulle vara över i går kväll kom beskedet att betan förlängs i ett dygn. Det innebär att du har fram till klockan 18 i kväll på dig att testa valda delar av spelets multiplayer. Betan körs på Windows, PS4 och Xbox One.

Om du sitter med dubbla Geforce-grafikkort är det läge att tanka hem de här drivrutinerna för att aktivera SLI-stöd. Och i filmen nedan får du tips om taunts, power-ups och annat livsnödvändigt.

Doom släpps den 13 maj och innehåller – förstås – såväl multplayer-mörsade som en singleplayer-kampanj. Och BFG 9000. Fattas bara.

Vad din ton ändrades nu när tompa tittade in :) Men ändå så fortsätter du att tala osanning. Kritik är inte samma sak som att hata något... Rest in pm.. 21/04 jag har redan sagt mitt, problemet var att han inte tål att man påpekar sanningen att man kan inte förvänta sig att det ska efterlikna totalt dom klassiska titlarna och att man antingen får vänja sig med förändringarna eller så låter man bli helt att... 21/04 Om ni ska fortsätta tala om för varandra vad den andra parten säger, gör det i PM istället. Ni kommer nog inte längre här. 21/04 haha vilka personangrepp? Att jag undrade om du glömt dricka kaffe eller glömt ta energidricka för att bli mer klar är inte ett personangrepp. Och det har inget med minne att göra gällande vapnen, ska jag påstå det är ett personangrepp med? ;) Det jag... 21/04 Du postar i en artikeltråd gällande Doom-betan. Jag kan inte kommentera vad folk säger i trådar jag inte läst. Nu befinner vi oss i denna tråden så kommentera vad som skrivs här. Annars så länka in det du kommenterar innan du börjar med personangreppen.... 21/04 Och folk har här på FZ har dömt ut hela nya doom som att det kommer suga m.m om du nu inte ville fatta vad jag menade med min att många här är för tidig med att döma ut något därav jag drog upp den frågan, men det är ju tydligen för svårt för dig att... 20/04 Men det är ju betan vi pratar om. Såklart att slutsatserna dras av den. Har inte sagt ett ljud om singleplayer eller final. Så varför kommenterar du som att jag har? Samt vad är det för fel med att flera gillade MP delen i spelet som den var förr? Ett... 20/04 Well eller kan folk sluta tro att allting ska bli 100% likadant till vad dom äldre spelen var, jag var till och med ovan i början med sättet gällande vapen m.m, men man vande sig snabbt. Sedan att döma ut ett helt spel från vad en beta endast har visat... 19/04 Läser vi samma tråd? Vilka sprider felaktig information? Det är liknelser med flertalet andra spel som stämmer rätt väl. DoomMP betan är rätt långt ifrån den typen av spel som Doom och Quake har varit tidigare. Exempel på det är de färdigheter man låser... 19/04 Ja sablar den finns ju också. Totalt glömt bort! 19/04
Skicka en rättelse