I samband med förra veckans #The Division-uppdatering lanserades incursions, eller spelets svar på raids. Spelare som tar sig igenom utmaningarna belönas med ära, berömmelse och end game-loot.

Tanken var att looten skulle delas ut en gång i veckan, men en bugg i det första incursions-uppdraget, Falcon Lost, låter spelare plocka loot gång på gång. Det har medfört extremt kraftfulla spelare i PvP-delen Dark Zone.

Redan i fredags sa #Ubisoft att problemet är känt och att man jobbar på en lösning, och att man överväger att straffa spelare som utnyttjar glitchen. Men man har fortfarande inte löst problemet, och nu haglar kritiken i företagets forum.

En del spelare menar att man känner sig tvingade att utnyttja buggen, eftersom man annars blir underlägsna mindre samvetsgranna spelare. Andra är upprörda över Ubisofts hot att straffa spelare, och menar att det är Ubisofts fel, inte deras, att buggen finns där.

Nästa ordinarie The Division-uppdatering sjösätts i morgon bitti. Återstår att se om #Massive och Ubisoft får ordning på problemet tills dess.

Förra veckans patch var inte spelhistoriens bäst testade. Förutom incursions-problemen hittade den ibland på att radera karaktärer. Men det problemet hittade man snabbt och fixade en lösning på i fredags.

Haha till alla er som har hatat på senaste exploiten och skakat huvudet på olika medier som har rapporterat att det kom upp en ny direkt efter den hot-fix som gjordes. Det hela startade med en reddit post där en spelare förklarade hur man skulle utföra... 24/04 En reportageserie om hur toppstyrd, sluten och otillgänglig spelindustrin är hade dock varit väldigt intressant läsning låter det som. Håller med om förhandsbokningar, det är ett jäkla oskick. 19/04 Detsamma kan sägas om hur man kritiserar idéer. Om du erbjuder en möjlig förändring eller lösning på det du skjuter ner så kanske vi konsumenter vars intresse ni journalister ska företräda kanske kan bli lite mindre "förda bakom ljuset" av utvecklare/pu... 19/04 Tack! ska testa det. ha en trevlig dag! 19/04 Vi KAN vara på god fot med både läsare och branschen, saker MÅSTE inte vara antingen eller. Åter: vi rapporterar löpande om problemen med The Division – tre nyheter om problemen efter senaste patchen. Det är skitsvårt att få tala med någon som har något... 19/04 Jag är redan skyldig dig en öl! 19/04 Alltså vad håller Ubisoft på med. Alla deras spel är trasiga. Buggar här och buggar där. Folk borde vid det här läget fatta att inte köpa spel från dom FÖRRÄN recensioner är klara. Eller vänta åtminstone en månad för att kolla läget. Själv har jag inte... 19/04 Problemet som uppstår då är ju att vad som anses moraliskt okej är helt upp till spelaren, och i sådana fall så skulle t.ex. Bullet King aldrig tagits bort, man skulle fortfarande kunna glitcha genom varenda vägg som finns i spelet, som visats vara anvä... 18/04 Jag tycker inte det är omoraliskt eller fel att spelare utnyttjar den här buggen. 18/04 Kunde inte sagt det bättre själv. 18/04
Skicka en rättelse