Nej, #Mafia III släpps inte till våren som det spekulerades i strax efter nyår. Nyss släpptes releasedatumet, och det säger att den 7 oktober är dagen att ringa in i almanackan för dig med kriminella ambitioner.

Vi kan bjuda på en färsk film och några färska bilder från Mafia III. Spelet kodas av #Hangar 13 och lanseras till Windows, PS4 och Xbox One.

Ettan var mycket bättre än 2an. En mer seriös story tycker jag. 20/04 Då kan jag säga att jag inte har spelat det första spelet. Alla tycker olika och kan förstå ditt argument. Det som var riktigt bra med Mafia 2 var det storyn, gameplay och grafiken enligt mig. Härlig och utmanade bilkörning med däck deformation m.m. Kän... 20/04 Ser bra ut det här, frågan är bara om det är PC eller PS4 som gäller. Vad tror folket? 20/04 Mafia 1 var gudomligt, men jag tycker inte 2an var skräp. Eller ja, kanske om man jämmför och tänker på vilket år 1an kom ut :) Fast nu är det över 10 år sen man spelat Mafia 1. Jag vill minnas att grafiken och detaljer var före sin tid, spelet var stor... 20/04 Ändå är det skräp jämfört med hur bra 1:an var. Och nu måste du sätta det i perspektiv till när det första släpptes (2002), men grafiken var fullständigt strålande. Det som dock bar spelet var storyn vilken var minst lika bra om inte bättre än alla samt... 20/04 Snarare så att "läckan" är Mafia III's karta 20/04 Jag anser att spelet inte borde heta Mafia med tanke på att huvudkaraktären ej är ifrån italien. Själv kommer jag inte att köpa det för än det är billigt efter något år eller så. 20/04 Mafia var så jävla bra, Mafia 2 var godkänt. Ny utvecklare? Jag reserverar rätten att förbehålla mig skeptisk. 19/04 Förväntar mig inget annat än ett ooptimerat spel som vanligt... 19/04 första gången idag som du ser något om mafia 3? Det har sagts länge att det ska släppas till pc och inte bara konsol 19/04
Skicka en rättelse