2014 släpptes #Rambo: The Video Game, ett spel som blev en omedelbar succé bland läsare och oss på nyhetsredaktionen. Inte för att det såg bra ut – tvärtom. Det såg ut som om en påse skridskor har avlat sig med Metallicas trummis Lars Ulrich. Om du trodde lidandet var över, kan vi nu meddela att så inte är fallet. Idag släpptes nämligen DLC till spelet.

I detta nya kapitel kommer du få följa med John Rambo och hans dåligt animerade AI-kompis i gröna baskrarna. Du kommer skjuta fiender, som på räls och förmodligen få en liten avsmak för allt vad spel heter.

Jag kommer lätt spela igenom detta! Visst, Rambo var inget bra spel, men det lyckas vara precis så dåligt att det blir bra, så det blev rätt underhållande och dessutom sjukt utmanande på slutet. Vågar man hoppas på Rambo 4 som nästa DLC? :) 20/04 Dissa inte rälsskjutare. Ett nytt virtua cop för VR skulle inte vara dumt. 20/04 FZ Recension av Rambo spelet (när det släpptes): FZ:s betyg: 1/5 "Kräkframkallande uselt" "Man självdör av tristess" "Jag säger upp mig!" 19/04 Men har de spelen lika underhållande animationer? :P http://cloud-3.steamusercontent.com/ugc/539636167195994702/796920C1040BDA434CA15F3AF09045B907F7BB50 19/04 "I detta nya kapitel kommer du få följa med John Rambo och hans dåligt animerade AI-kompis i gröna baskrarna. Du kommer skjuta fiender, som på räls och förmodligen få en liten avsmak för allt vad spel heter." Wow, men vet ni vad? Detta är ju precis som... 19/04 Det känns mer som PC Gamer. Inte mig emot, jag var trogen prenumerant i många år innan man började läsa allt på nätet istället. :) 19/04 Det går blanda både ock. Rambo-spelet är så kasst att det finns inte skäl att ta det seriöst. Även seriösa tidningar skriver lite lustiga artiklar ibland om saker som har noll betydelse. Ibland är det kul att bara läsa något roligt om något som är total... 19/04 Har ingen sett AngryJoes reaktion på detta spelet?? dö roligt kolla hans Youtube 19/04 Det är därför jag läser FZ alltmer sällan. Jag vill ha nyhetsrapportering när jag läser texter under rubriken "Nyheter" inte forcerade lustigheter som mer lämpar sig i en blogg. Olika smak antar jag och FZ verkar rikta in sig på en annan läsare än jag. 19/04 "Det såg ut som om en påse skridskor har avlat sig med Metallicas trummis Lars Ulrich" - Och det där är varför man läser FZ.se. :D 19/04
Skicka en rättelse