Figurspelet Warhammer handlar mångt och mycket om extremt coola enheter, som du ska måla själv. Har du, som oss på FZ-redaktionen, korvfingrar verkar #Total War: Warhammer bli ett bättre alternativ. Tidiga flankmanövrar vid kaffeautomaten har gjort oss till vardagsstrategernas okrönta konungar, vilket är något som kommer väl till pass när stora härar ska styras över Bloodpine Woods.

Under dagen släppte #The Creative Assembly en närmare titt på just Bloodpine Woods, som verkar bli den finurlige skrivbordsgeneralens våta dröm. Särskilt om du står på den försvarande sidan. Kombinationen av öppna fält och höga kullar gör det här till en anfallares stora mardröm.

Heh. Ser ut som mitt försök att vara lustig inte lyckades så bra. :P 20/04 Studsade du också? Spela upp videon i en fjärdedels hastighet så ser du att vissa flyger 15-20 meter. Det ser korkat ut. Eftersom alla kanske inte är hemma hos dig så är det kanske lätt att tro att jag menade hästarna, men näe, infanteristerna... :P 20/04 Tja, det var ju inte nära slutet av Romarriket för intet... :P Men jag kan väl hålla med; tidsepokmässigt föredrar jag Rome eller Medieval. Mycket olika kulturer och därmed trupper gör hela spel-typen roligare. 20/04 Det jag ogillar med Attila är upplägget på Grand Gampaign. Romarriket är alldeles för stort och för svagt vilket gör att flera fraktioner steamrollar över dom, föredrar grand campaign mappen i Rome 2 när det är fler småfraktioner vilket skapar fler mind... 20/04 Tack för all info! Jag har nog definitivt bestämt mig för att ge detta spelet en chans! WAAAAGH! :) 20/04 Shogun 2 är väl det som är bäst, i min åsikt. Jag har spelat dem sedan de kom ut. Det ser bra ut och är mekaniskt bra (även om AI, som i deras flesta spel) har sina problem. Största problemet med Shogun 2 är väl att även om jag gillar samurajer så är... 20/04 Shogun 2 är definitivt ett av de bättre Total War spelen. 20/04 Mitt första Total war spel var Shogun 2 som jag köpte förra året och jag är hel såld på skiten. Jag köpte Rome 2 men jag tyckte inte alls det var samma känsla som i Shogun 2 (jag ska dock ge spelet en chans till). Jag kan i alla fall säga att stridsläge... 20/04 Har inget minne av några utförliga tutorials men det finns en advisor + in-game wiki som berättar hur saker fungerar medans du spelar. Sedan kan du även leka runt i Custom Battles och själv bestämma hur du vill att striderna skall vara upplagda (dock... 20/04 Tack för tipset! 20/04
Skicka en rättelse