Inte mycket till diplomati.

Drygt en månad innan Warcraft-filmen går upp på svenska biodukar har ännu en trailer släppts. Den här gången avhandlas hur orcherna pensionerar flera års fredligt leverne med en hederlig gammal invasion.

Warcraft-filmen har svensk premiär den 27 maj. Tur det – om filmbolaget fortsätter släppa trailers i den här takten kan du snart klippa ihop hela filmen själv innan premiären.

Jag har inte sett Sharknado (jag har såklart heller inte sett Warcraft, men inget i min kommentar påstår något av det). Din mening i övrigt är helt obegriplig så det avstår jag från att kommentera :) 21/04 ähh dom behöver bara lägga till lös in koden på din biobiljett för gear i wow och gör så man behöver göra det 10 gånger för att få allt så kommer dom får bra biljett försäljning :P 20/04 För det är schysst mot dom som verkligen har sett fram emot en Warcraft film sen 10 år tillbaka. Det är inte logiskt någonstans att göra en trailer för "mainstream-kids". Kolla på Star Wars - denna trailer är till för alla, både för nostalgi och för nya... 20/04 Tänk på att man vinklar reklamen till dagens mainstreamungdom. De räknar nog med att de som är insatta redan kommer se den. Duncan Jones kommenterade att det inte är någon musik som återfinns i filmen, iaf. 20/04 Jag undrar hur många Warcraft spelare som suttit och tänkt "Nej, warcraft behöver mer dubbstep! Helt klart det som saknas! Mer dubbstep!" Jag fick för mig att det skulle vara en film i stilen av sagan om ringen, mera den fantasy känslan, men tydligen... 20/04 Ja, vad fasen är det för nåt att ha med i en fantasy-trailer?? 20/04 Ere bara jag... men jag får känslan av att denna film kommer bli ett.. Mehh.. nothing more. 20/04 Fruktansvärt fel musik btw. 20/04 Att du sett Sharknado gör mig inte särskilt förvånad över att du dissar en film du inte sett. 20/04 Vi pratar om att Blizzards egna CGI-filmer/klipp/trailers är bättre överlag, dom är både mer episka och har passande musik. Sen denna "she-orc" är Garona, en ganska stor karaktär i Warcraft historien. Hon har varit med väldigt länge så dom försöker inte... 20/04
Skicka en rättelse