#Ubisoft och #Massive har i kväll släppt en hotfix till #The Division som tar hand om den uppmärksammade bugg som kan ge en massiv ökning av skadepoängen för vissa vapen.

Buggen gjrode att man kunde tiofaldiga vissa vapens DPS, och spelare med väl tilltaget samvete kunde använda den både mot bottar och i pvp-området Dark Zone. Problemet ska förhoppningsvis vara löst efter kvällens extrapatch. Än återstår problem att lösa efter 1.1-uppgraderingen, men det här är ett viktigt steg på vägen.

Changeloggen:

[ul]
[li]Fixed a bug where players could revive others twice by holding the Revive key[/li]

[li]Fixed a bug where Talent effects could be stacked by repeatedly switching the equipped weapon. This should also resolve the recent server instability that was due to the increased traffic generated by this bug.

[/li]
[/ul]

Åh fan! Det var mer än jag visste. Men det var ju skönt att det inte går att glitcha incursions längre då. Dock så är det väldigt illa när en developer spelar (i marknadsföringssyfte) med en Twitch-streamer som har fullt 240 gear och säger: "Nice gear... 25/04 Att AIn kunde göra jobbet åt en var lögn som en snubbe på reddit spred för att se vad som hände, läs hela storyn här https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4g6osh/hey_rthedivision_agents_im_sorry/ lite kul att både gamespot och ign rapporterade... 24/04 Inte bara buggar, spelet är tomt och tråkigt. Tappade intresset första veckan. 23/04 Såg precis ut som att en kille sköt hagel med sin AK. Så mycket skott hade han i luften. Har survival link på snabbknapp på musen men hann ändå inte aktivera den trots att jag var med när han kom. Verkar dock vara lite mindre fuskande rogues nu när det... 22/04 Allt detta gör att jag för tillfället inte ens rör vid Dark Zone ens med tång, hur kul är det att bara bli oneshottad av fuskare (som dessutom tål hiskeligt mycket)? >_< 22/04 Ja dom har en lång väg kvar, blev för 30 sekunder sen dödad i darkzone av 2 personer som förflyttar sig otroligt snabbt och genom byggnader, dödar en utan att dom behöver ser en verkar det som och sågs inte som rogues på kartan (dock i världen vid ögonk... 22/04 Glömde testa den igår i vetenskapligt syfte :) 22/04 Se det inte som buggar, se det som utmaningar. :P 22/04 Incursions är fortfarande inte fixat vad jag har hört. Finns något sätt som får AI att skjuta sönder APC:n. Så att skriva i patch notes att APC:n bara kan ta skada från C4 stämmer inte..... :/ 22/04 Så vad blir nästa spännande bug för något? :) 22/04
Skicka en rättelse