#No Man's Sky kommer låta oss besöka en obscen mängd olika planeter när det släpps framåt slutet av juni. Detta tack vare procedural generation som bygger upp universumet allt eftersom spelarna upptäcker det.

Vilket i sin tur kräver sitt från grafikerna. Till exempel måste de som sitter och designar djurhuvuden ha i åtanke att delarna kan hamna på vilket djur som helst. Hur #Hello Games löser det dilemmat kan du lära dig mer om i filmklippet nedan. I det får vi även veta hur de går tillväga för att ge varje planet en personlighet.

Så vadå? Gog.com har höga priser, precis som steam. Witcher 3 kostar €49,99 på GoG, 369kr i normalt prissatta butiker (t o m på Siba). 25/04 Jag kommer köpa det, men är självfallet nyfiken på vad andra gamers tycker om det. Grafiken lockar mig väldigt mycket och atmosfären. 25/04 När jag såg det första gången för några år sedan nämndes det närmast som en parantes. X:Rebirth, Elite D och Star C offentligjordes i samma veva men jag tyckte NMS verkade intressant just för den grafiska designen (är ett stort fan av Foss, Mckie m fl).... 25/04 Spelets skala kommer nog vara irrelevant för somliga efter några timmars spelande, risken är vell att det blir lite enformigt efter ett tag att hoppa från en planet till en annan. Missförstå mig inte, detta är nog ett av de viktigaste släppen på många... 25/04 den kostar 600 på gog.com oxå. 25/04 Att Steam tar 60€ är inget förvånande, eftersom spel som ligger runt 400 spänn kostar just 60€ på Steam. 400-499:- kommer spelet säljas för i butiker som inte har Steams påslag. 24/04 Jag lägger gärna 600 :- för det här spelet, har en stark känsla av att det kommer vara värt varje krona. Till skillnad från typ battlefront. 24/04 Priset är lite avskräckande men jag kommer antagligen att impulsköpa det här när det släpps, kan inte riktigt sätta fingret på det men det har en anda som jag inte har sett i spel sedan 80-90-talet. :) Det för mina tankar till Mercenary-spelen till C64 24/04 inte ens Witcher spelen är värda 600kr st. och då tycker jag de är det bästa som hänt spelvärlden på ett decennium. No mans sky lär knappast vara hälften av Witcher spelen. 24/04 jag håller med dig. jag tycker det ser intressant ut. hade priset legat på ~300kr så hade jag köpt det direkt beroende på spelaropinioner. fan, jag hade kanske tom bokat ett ex!? 24/04
Skicka en rättelse