Alla som någon gång medverkat på en spelmässa vet att det kan bli ganska stressigt emellanåt. Folk som flänger runt kors och tvärs och står tätt inpå varandra i trånga köer. Då är det viktigt att sköta den personliga hygienen. Om inte annat så för omgivningens skull.

Detta struntar dock vissa i, men nu sätter Twitch ner foten och ger bort gratis deodorant på Pax East-mässan. Rapporter om denna barmhärtiga handling når oss bland annat via Dave Oshry och Cliff Bleszinski.

Pax East äger just nu rum i Boston och är inne på sin sista dag. Evenemangen följer du enklast via Twitch. Spana in schemat på officiella sajten.

Skänk några liter till Randy Pitchford och Peter Molyneux också. Det har luktat rätt illa om dem de senaste åren. 25/04 Något jag finner intressant är hur folk skäller direkt på att folk inte sköter sin hygien osv. Det kan lika gärna vara så att det är något medcinskt problem som personen är medveten om. Dvs något som gör att de luktar illa fast de använder deo mm. och... 25/04 Bra grej! Nördar är allmänt dåliga på hygienen! Jag var på DH Masters i Malmö för någon vecka sedan, satt på golvet ("Premium-sektionen") där det var fria platser och under första kartan i finalen så satt jag bakom en jävel som luktade så jävla illa,... 24/04 Visst är det så att alla har en unik doft, men det ska inte lukta särskilt mycket och inte heller lukta illa om man inte har problem med sin hygien eller hälsa ;) Oftast så är det alltid något man kan fixa. Svett luktar inte mycket förrän någon dag efte... 24/04 Det stämmer inte. Lukten kan ha med hygien att göra, men mycket oftare är det baserat på vilka bakterier en individ har på huden. Och inte bakterier som beror på dålig hygien....utan helt vanliga hudbakterier som vi ska ha på kroppen för att vår hud ska... 24/04 Om man sköter sin hygien så bör man inte lukta illa, har inget med parfym att göra. Tyvärr finns det flertalet människor som inte direkt bryr sig om sin hygien också... Men om man ändå luktar illa så får man se över problemet och försöka fixa det, men... 24/04 Folk har blivit så jäkla känsliga för dofter. Vad har det tagit(?)...60 år typ sen vanligt folk fick möjlighet (råd) att använda parfym och det har förändrat majoritetens "syn" på normala dofter helt på den korta tiden. Sjukt när man tänker på det :) 24/04 mobbar du folk rakt i ögonen oxå? en detalj oxå, jag är ingen tjockis. 24/04 Vet inte om en "raggar-dusch" hjälper, blir nog värre... 24/04 Säkert mycket tjockisar där och dom svettas ju mycket och har svårt med sin hygien 24/04
Skicka en rättelse