Men det kanske inte heter Borderlands 3.

Att #Gearbox tänker göra #Borderlands 3 står klart sedan länge, och efter helgens PAX East-mässa bekräftade vd:n och studiochefen Randy Pitchford att arbetet med nästa Borderlands börjar så snart man är färdiga med #Battleborn och dess dlc-svans.

Däremot är det inte spikat att Gearbox tredje Borderlands-titel (#Borderlands: The Pre-Sequel! kodades i huvudsak av #2K Australia) kommer heta just Borderlands 3. Pitchford säger till Eurogamer att den lika gärna kan få namnet #Borderlands 4.

We don't even know if we're going to call it that. We could call it Borderlands 4 for all we know.

Men först ska alltså Battleborn göras klart. Gearbox första försök i moba-genren lanseras den 3 maj.

Borderlands: The Next Game. Nej nu var jag elak. Sånt kan man spara till CoD och Assassin's Creed. 27/04 Borderlands 2: The After-Sequel 26/04 Skulle vilja se en revamp av vapnen och lootet, göra det lite som Hellgate:Londons*, med moddar och grejer och olika typer av projektilvapen (sågblag, pålar m.m.) och meleevapen +renodlade meleeklasser. *ja jag är nog en av de få som faktiskt gillade... 25/04 Härligt!! 1:an var okej men 2:an tyckte ja mycket om. Perfekta co-op spel. Mer sånt är folket :) 25/04 Inget om Colonial Marines 2? Det var ju en succé enligt Pitchford. 25/04 Efter de första två riktigt bra spelen kom pre-sequel som jag inte spelat men läst ska vara lite samma, och jag tror de måste göra något som skiljer sig från det vi känner som Borderlands för att det ska bli fräscht och kul igen, och inte stagnerat. Och... 25/04 Oh yes, trodde inte jag skulle gilla borderlands 2 när jag spelade det för första gången .. men det va grymt kul, skippade pre-sequel för "alla" sa att det va sämre än borderlands 2 .. så #makeborderlandsgreatagain ;) 25/04 Ja, nu när Anthony Burch inte längre jobbar på Gearbox så kanske dom anlitar en faktiskt kompetent person att ta över manusarbetet. 25/04 Önskar bara att de kunde låta Telltale skriva manuset, nu när de fått alla huvudspelens berättelser att se ut som om de skrivits av en treåring som bara kommunicerar genom memes vid jämförelse med Tales. 25/04 Det upplägget låter snarlikt upplägget i The Division :) Men jag håller helt och hållet med! I endgame content borde man kika lite mer på sidequest som är omspelbara och raids med mera. 25/04
Skicka en rättelse