#Capcom snickrar på ett nytt spel som bygger på Natal, den rörelsekänsliga kontrollen till Xbox 360 som [n=36122 väntas dyka upp till julhandeln]. Och det blir "ett spel för spelare", alltså inget lättsamt casual-projekt som så många gånger visats upp i marknadsföringen för Natal.

Spelet, som ännu är hemligt, bygger på en befintlig Capcom-serie och det baseras helt på hur Natal fungerar, förklarar företagets Christan Svensson för G4TV. Spelet kommer släppas senare än Natal, förklarar han.

Alltsedan Natal presenterades i somras har marknadsföringen kretsat till lättillgänglighet, att den rörelsekänsliga kontrollen ska locka casual-spelarna till Xbox 360. Ett försök att locka kunder från #Nintendos omåttligt populära Wii, kan man anta. Utöver diverse casual-spel har det varit ganska tyst om vilka titlar som kommer använda Natal. #Fable III [n=36167 har nämnts] som hastigast, och nu alltså även en än så länge hemlig Capcom-titel med anor från förr.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiN2M2ZWEzZDZlZjhjZWI0ZDJjZGZlODA1MmM0YTdhYmM4NDgzZDBmZCI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MzY5O2k6MTtpOjUwMTtpOjI7aToxMDc3OTt9fQ=="></input>

<input type="radio" name="q501" value="3592" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Mest för casual-folket

<input type="radio" name="q501" value="3593" class="form_input_radio"></input>

Den kommer funka för alla

<input type="radio" name="q501" value="3594" class="form_input_radio"></input>

Den blir en utpräglad hardcore-pryl

</form>

Nedan en film som förklarar vad Natal handlar om.

[video=4315]

Slog inte tanken dig att man kanske fixar sakerna som dessa knappar skulle fixa med en rörelse eller ett kommando?:| 30/03 Väl definierat och bra argumenterat, har inte mycket mer att säga. Basen för mitt eget argument ligger i att jag inte kan se Natal fungera som kontroll på ett bra sätt för mer seriösa spel såsom äventyrs/platformare/fps osv. Men, dom kanske kan hitta... 14/01 En gamer är en person som gillar att spela, och spelar mycket, kvalitativa spel. En äkta gamer behöver inte grym hårdvara och dyra tillbehör, en äkta gamer kan hitta bra spel oavsett konsol. En äkta gamer kan spela mario kart och mario galaxy lika gärna... 14/01 Definiera gamer. Jag ser då fan ingen gamer vifta omkring med händerna i luften. Opraktiskt och fånigt i mina ögon, säger inte att det inte kan vara en kul grej, men det är definitivt inget jag associerar med gamers. Men, alla har ju sin egen rätt att... 13/01 erm? varför? ska vi hypa allt vi ser även om det lär suga så att skiten, om det är skit ändå säljer för folk köper vad som helst som är hypat är det rätt tycker du? Intressant är att folk som är kloka nog att kritesera produkter får skit av folk som bar... 13/01 Tror problemet med dom flesta som är negativa till Natal är att dom ser Natal som en ersättare till kontrollen istället för ett supplement, plus att dom bra ser hur mycket problem det kan bli med spel som är just knapp fokuserad, som i stil med att spel... 13/01 Glad att se några optimister i forumet, istället för en massa idioter som står och brölar om hur dåligt det kommer vara. Ge det istället en chans, vem vet det kanske blir riktigt bra med flera intressanta titlar. 13/01 Här ser vi en lösningsfokuserad kille till skillnad från vissa andra som hellre väljer att se problem. 13/01 Man måste väl ändå tro på det bästa? Om några år kanske alla tar efter Natal och då sitter man med tasken i brevlådan. 13/01 Vem skriver att dom hoppas på att det går dåligt? seriöst.. att påpeka sin skeptism och sin misstro till natal är inte samma sak som att hoppas den blir dålig. Det är tydligt massa hype just kring denna produkt och det är det jag och säkert många andra... 13/01
Skicka en rättelse