Även om Bethesda inte tycker att hissar som sticker upp ur tak är ett problem, så är de ett problem.

Moddare är alltid på tårna när utvecklarna själva slarvar. Den senaste i raden av bedrifter är en inofficiell Fallout 4-patch till pc-versionen som har som mål att eliminera mängder av elaka buggar i spelet.

UFO4P tar sig an allt från felberäkningar i VATS och trasiga meshar (kolven på en hagelbrakare har en glipa, vi fixar det!) till föremål som hamnat fel (hissen på Arcjet Systems sticker upp ur taket, inga problem), ljudbuggar och NPC:er som beter sig underligt.

Ni hittar modden på spelets Nexus-sida, och kollar med fördel in den fullständiga changeloggen här. Modden updateras löpande, och problem som löses av Bethesda stryks för att undvika konflikter.

Bra initiativ, men samtidigt sjukt att en spelare fixar buggarna snabbare än vad de utvecklare som gjort spelet fixar dem. Men det är klart, det är väl ett bevis på att utvecklarna skiter i spelet och spelarna - när spelet är "klart" och spelarna köpt... 26/04 Tror mig det fanns flertalet buggar som kunde sabba spelet, fanns en bugg som gjorde att du näst intill fick lov att starta om spelet från början genom att radera alla sparfiler så den förstörde dom. Minns inte nu vad byggnaden hette man skulle gå in... 26/04 Jo, jag sitter på PC. Nästan alla jag känner som kört det har spelat på PC, men ingen av dom har haft "game breaking" buggar. Jag håller med om att dom levererar spel idag till PC som inte håller samma nivå som förr. Men samtidigt måste jag väga in att... 26/04 Du lirade inte på PC då antar jag? För där var det en jävla travesti. Bethesda, en anrik PC(!)-utvecklare som verkar bli sämre och sämre på att göra PC-spel. Det var så jävla risigt på PC så att jag till slut blev helt avtänd på spelet. Otroligt synd,... 26/04 Det enda jag råkat ut för är en tvehövdad ko som vägrade att lämna ett tak samt att mina vapen försvann då och då. 26/04 Fallout 4 är fullt spelbart utan någon inofficiell patch, till största delen handlar det om problem som de flesta aldrig stöter på eller märker av samt rent estetiska missar. Det är rent skitsnack att det handlar om att 'fixa spelet' när det är inte tra... 26/04 Inga större fel som jag stört mig på i Fallout 4 om jag ska vara ärligt. En glipa i ett hagelgevär? Aldrig sett eller ens tänkt på det så det är ju inte direkt så att världen rämnar. :'D 25/04 som en annan sa, den är i closed beta så böla inte i onödan innan du lärt dig kolla upp saker 25/04 Ja, om det är något elinstallatörer förstår så är det komplex programmering! 25/04 Nej fan det pekar ju på att det är uteslutande människor som själv vet hur det är att utveckla spel som sympatiserar. Typiskt! 25/04
Skicka en rättelse