#Homefront hade sina poänger, men mottagandet blev något ljummet från allmänheten. Det är därför vi nu lägger vårt hopp till #Crytek UK och deras reboot av serien. Kan den ta tillvara på godbitarna och göra det till en fröjd att befria USA från Nordkorea? Svaret får vi vänta på, men en mäktig trailer bjuds vi på redan nu.

Om du vill veta mer om hur spelet fungerar, kan du bland annat lära dig mer om gerillakrig eller varför inte spana in filmen som visar vikten av goda datorkunskaper?

Sydkorea skulle ju vara närmare sanningen egentligen. Nej skämtar inte, Samsung är enormt stort och även har idag militär utveckling och tillverkning av vapen (som även används aktivt vid övervakning av gränsen). Men det hade ju inte fungerat riktigt,... 28/04 Nordkorea? LOL! Känns lite mer som om bakgrundshistorier är mer applicerbart på Kina. Nordkorea har väl aldrig varit en stot leverantör av datachips och annan hightech. Kina däremot. Verkar som om de inte ville göra Kina till skurken för att inte stöta... 28/04 Tro mig, jag hade spelat spelet om det gått ut på att störta den sedvanliga imperiesponsrade juntan - vilket spelet gick ut på från början med lokalisering till Latinamerika. Men få förläggare finansierar såna realistiska men subversiva commiespel som... 27/04 Bu, dålig trailer! Förväntade mig något sånt här: https://www.youtube.com/watch?v=UICK5ZiPdVg 27/04 vem avgör vems verklighet som är verklig 27/04 Loffeluff Kan inte du och Åsa Romson bara ta och avgå.. . . Jag gillar inte heller USA-propaganda, men i det här fallet är det så övertydligt att allt bara är fiktion. Du har nu skrivet en helvetes massa inlägg om detta spelet, och alla är väldigt negat... 27/04 ”Nu ropar någon ’antikrist Ja, där åker en marxist Isen är blank som en spegel Och i spegeln han ser hela världen upp och ner men vänder den rätt med hjälp av Marx och Hegel”. 26/04 He sold tortillas on the corner and the mob wanted in :) 26/04 Det luktar lite Freedom Fighters om det här spelet,. jag gillar den lukten. 26/04
Skicka en rättelse