#Massive Entertainment har fått oss att temporärt glömma hur mycket vi längtar efter en uppföljare till strategiklassikern #World in Conflict. #Tom Clancy's The Division har åter igen visat att Sverige är en stormakt inom spelindustrin och att dygnet har för få timmar. Att spelet haft stor genomslagskraft märker vi bland annat på att den kontroversiella tv-kanalen Fox News uppmärksammat spelet.

#Tom Clancy's The Division fick för två veckor sedan en lite större uppdatering som introducerade incursions, vilket är spelets svar på raider. Fler uppdateringar med material för end game är planerade.

Har själv bara 180k dps men visst förstår jag att det märks. Kikade på filmen, sådant är så trist alltså. Kolla in artikeln om nätkod som FZ skrev om, detta lär inte lösas. 28/04 Önskat att de hade gjort single player bättre, längre.. PvP delem har jag strunat i helt o hållet.. Hur kul är det när man själv har ca 70000dps medans andra har upp emol 300.000 Fick hjälp och klara vissa mission, men dem var typ uber mench. Så dem sla... 27/04 Inte alltid man märker av det, men jag har ca 300k dps så när något droppar saker på en bråkdel av min ttk så misstänker jag. Man lär sig vad som är legit och inte, har även kompisars kompisar som joinar gruppen både i DZ och PVE och sett vad som går... 27/04 Jag har faktiskt aldrig märkt av PvE daily hackers. Iofs har jag heller inte 270 timmar på mitt konto utan 85 så det är väl därför. 27/04 270 timmars in i spelet så tycker jag det är i grunden ett bra spel men Ubisoft har flera gånger visat att de inte bryr sig så värst mycket om titeln. Det är utan tvekan det trasigaste spelet jag spelat vid release och ca 3-4 spelare av 10 verkar använd... 27/04 Resan till max level är magisk. Spelet är extremt vackert, har en enastående detaljrikedom och roliga main missions. Därefter blir det ett grind MMO som vilket annat spel men de ca 50h man kan investera i SP gör det väl värt slantarna. 27/04 Jag har riktigt roligt med det. Väldigt lyckat spel. 27/04 tbh detta måste vara det mest misslyckade spelet sen watch dogs. 27/04 Haha mäktigt så ubisoft/massive hoppas dom vaknar 27/04 Blir att avakata att spela Divisions tills de kommer en mirakel patch som fixar allt... 27/04
Skicka en rättelse