#Hearthstone-expansionen Whispers of the Old Gods har slutligen landat hos oss i Europa. Med den får spelet besök av gamla ilskna gudar som löper amok på brädet, samt delas in i spellägena wild och standard.

I anslutning till släppet passar #Blizzard på att skryta om den framgång som Hearthstone är, och avslöjar att de passerat 50 miljoner användare. Hur många av dem som lirar aktivt får vi dock inte veta.

Hoppar du in i Hearthstone den närmsta tiden får du tre gratis kortpaket från expansionen för att komma igång. Du får dessutom två quests som går ut på att vinna matcher i standardläget. Utför du dessa får du ytterligare tio paket.

Alla nya kort kan du spana in hos Hearthpwn.

Därför kan det vara bra att räkna med det när man konstruerar sitt eget deck. Spelade just en riktigt kul match där hen spelade ut en ensam C'Thun mot min fulla deathrattle-hand. Mina minions soakade det mesta, men jag hade låg hälsa, och stannade på... 29/04 Många väljer korten som buffrar upp C'Thun å mixar in några class card. Svåra är att kunna stå emot för normalt sett så kan man vända en match även om man har "dåligt" med hälsa 15-20 och en minion ute vid 10 mana men så kommer C'Thun å de e game over.... 29/04 Helt annat spelsätt i o m C'Thun. Fast ifall du hade hoppats på en ny typ av kortmekanik i stil med Inspire så förstår jag hur det kan verka så vid en snabbare anblick. 28/04 Det är det, men av någon anledning så lägger AppStore på en hundring på priset. Misstänker att de bollar € priset fram och tillbaka innan det landar på SEK, och att det då ökat. Ifall du köper ett 40-pack från din PC så är det samma pris som för 50-pack... 28/04 Tycker den här expansionen var sådär...känns som de e samma decks som uppträder gång på gång. 28/04 @Frux Det är väll inga konstigheter? Preorder på 50 pack var 45eur vilket blev cirka 410kr. Köper du 40 packs bara sådär så är det samma pris som det alltid varit. 28/04 Alltid kul med nya kort så man kan testa nya decks. :) Men inför förra expansionen köpte jag 50 pack för 379 kr. Väldigt dyrt men ok jag hade inte så många kort då och ville komma igång. Nu kostar 40 pack 519 kr! Rena rama ockerpriset. 28/04 Massa,Massa kort <3 28/04 Öppnade 51 pack. Fick två legendaries. Båda deathrattlerelaterade. Blev att äntligen bygga en deathrattle-lek alltså. Något jag klurat på länge. Än så länge bara standardutförandet som Blizzard föreslog. Saknade bara ett kort. Ska bli kul att spela nu... 27/04 Älskar det, blir alltid nåt lir varje dag :) 27/04
Skicka en rättelse