#Dark Souls III har släppts och har överlag mottagit fina omdömen, inte minst här på FZ där Joakim Kilman delade ut 4 svärdhugg i huvudet i sin recension. Ni som redan klarat det mörka äventyret kan se fram emot fler kartor, bossar och fiender att besegra i två framtida dlc-paket. Därefter får ni förbereda er på en ordentligt paus från spelserien.

#From Software-chefen Hidetaka Miyazaki har pratat med den kinesiska sajten GNN Gamer och påpekade då att det absolut inte finns några planer på uppföljare eller spin-offs. Åtminstone inte inom någon snar framtid. Miyazaki berättar att det kan bli nytt blod i Dark Souls-venerna om många år, men just nu är det dags för företaget att ta steg i en ny riktning.

Faktum är att de redan har påbörjat arbetet med ett helt nytt varumärke. Vi får dock inte veta vad det handlar om. Gissningsvis dröjer det ett bra tag innan de tar bladet från munnen angående det framtida spelet.

Via Destructoid

tror knappast ton av tinnar är ett japanskt påhitt.. ;) http://vignette2.wikia.nocookie.net/disney/images/c/c1/Walt_disney_pictures.jpg hursomhelst. att det är mindre av det, liksom det mesta i första spelet är nog mest av tekniska orsaker, liksom flagg... 29/04 Människan sa ju dock att de ska ta ett steg tillbaka från inte bara serien utan även spelstien och testa något nytt. Bloodbourne skulle ju vara ett sätt att "pröva något annat" med en liknande formel men det slutade ändå som att det kändes som ett souls... 28/04 Nytt Tenchu hade varit fint annars. Wink wink 28/04 Dark Souls 1 världar kändes mest unika. Dock är hela "elddelen" av spelet väldigt tråkig enligt mig. Dark Souls 2 hade varierade miljöer men i och med att de inte satt ihop på ett finurligt sätt så kändes det som ett mischmasch. DS2 var också lite för... 28/04 De försökte ju implementera ett avancerat ljussystem i DS2 så att man skulle behöva använda facklor osv. men misslyckades vilket gjorde att man i princip tog bort belysningen helt innan release. Visst finns det färggrannare områden i DS2 men det mesta... 28/04 De borde göra ett Berserk spel. 28/04 Jag vill ha ett 3D Dot Game Heroes 2! 28/04 Nu förstår jag inte riktigt vad du menar. Du visar utomhusbilder på DS1 och DS3 men i DS2 visar du en bild inomhus. Inte nog med det, men det är ett område precis innan Dragon Aerie... :p http://i.imgur.com/yTopwOi.jpg Ser inte så grått ut enligt mig...... 28/04 För mig snackar du skit men då det är ett subjektivt ämne så får man väl tycka vad man vill. 28/04 Hoppas att de går tillbaka till sina rötter. Stealth serien Tenchu var och är väldigt underskattad, förmodligen för att den var lika svår som Dark Souls innan det var coolt med spel som är svåra. 28/04
Skicka en rättelse