Massproduktionen ska redan vara igång.

Mycket tyder på att detta blir den första konsolgenerationen i modern tid som kommer att få uppdaterad hårdvara. Uppgifterna kring Playstation 4,5 känns mer och mer trovärdiga och läckor från Microsoft tyder på att de går samma väg med Xbox One.

Den senaste pinnen på ryktesbrasan kommer även den från Neogaf och pekar på att projektet inleddes redan 2014, ett år efter lanseringen, och att massproduktionen startades i februari. Översättningar från skärmdumpen benämner den som "Xbox One II" och det kan alltså röra sig om både mer kraftfull hårdvara eller en storleksbantad modell, precis som slim-versionen av Xbox 360. Eller båda.

Vi skulle bli väldigt förvånade om det stora avslöjandet inte sker på E3 om 1,5 månader.

Jag vågar sätta en rejäl slant på att MS kommer släppa en uppgraderad och starkare konsoll, inte endast en slim-modell med samma klena hårdvara som tvingar spelföretagen minska upplösningen för att lyckas få spelen hålla en någorlunda stabil bilduppdate... 30/04 Visst. Men på PC kan man iallafall fall ändra inställningar så man kan välja högre framerate, bättre grafik eller mitt i mellan. På konsol får man snällt acceptera vad utvecklarna tycker är en acceptabel fps. Oftast är det ju ok med 20-30 fps verkar det... 30/04 Xbox One's och PS4'ans hårdvara må ha varit gammal när dom kom men än idag så sitter majoriteten av alla pc gamers med hårdvara som är klenare än både Xbox One/PS4 (iaf enligt Steams hårdvaru survey). :O Så kanske dags att uppgradera lite där också? ;) 29/04 Ja, det återstår ju att se, jag menade bara att det ett av de största argumenten från konsol-fanboys att man inte har råd eller behöver uppgradera hela tiden. Nu är det ju tyvärr så att dagens konsoler var "gamla" hårdvarumässigt redan när de kom, de... 29/04 Fast det där håller inte riktigt. Sony's skäl till att släppa en uppgraderad PS4'a är ju för att den ska orka driva spel i VR så att dom flyter fint med mera. Sitter man med en vanilla PS4'a så kommer man ju få använda den däringa lilla lådan ihop med... 29/04 Synd bara att uppdateringarna ändå inte kommer att göra dom starka nog för att egentligen riktigt ha varit "nextgen" jämfört med 360/PS3, att så pass många spel ska tvingas till 30fps i 1080p (eller 900p och lägre) för att orka med är ett rent skämt när... 29/04 Det där vet du inte, bara spekulerar. Med tanke på att Sony släpper en ny, uppdaterad PS 4.5 så är det dock troligt att MS även följer efter. Annars tappar man kunder. Därför har DeFeCT en poäng i sitt uttalande. Tillverkarna inser att konsolerna är för... 29/04 Men spelen går fortfarande i 30fps, vilket jag tycker är bra mycket värre än om upplösningen skulle sänkas. Jag har både xbox one och ps4, och jag skulle gladligen ha en option i spelen att sänka upplösningen yttligare för att få 60fps. Fpsen påverkar... 29/04 Det rör sig inte om en uppgraderad Xbone utan en slimmad variant. Så svaret blir nej. 28/04 Slim version är nog det dom flesta tror på. 28/04
Skicka en rättelse