Geralt, hämta hästen!

#The Witcher 3 är redan i grundutförandet ett hyfsat stort spel och med expansionen Blood & Wine blir det rejält biffigare. Enligt uppgifter till den tyska sajten Gamestar, som intervjuad CD Projekt, är det till ytan lika stort som Skellige-öarna. Däremot avslöjade man inte något releasedatum men det mest troliga är strax innan E3-mässan i sommar, om man ska tro artikeln.

CD Projekt ska också ha uppdaterat grafiken i expansionen och blev så pass nöjda att de funderade på att byta ut allt gräs i hela spelet. De skämtade att spelet ser bättre ut nu än på den ökända E3-trailern från 2014.

Jaha. 29/04 det här är ett seriöst inlägg, med bra info, tack! 29/04 När man ser en kommentar som denna undrar man osökt vilken typ av spel som "duger". Får man reda på det kan man förstå vad som färgat din åsikt. Vissa saker som dum AI , combatsystemet och estetiken i grafiken är högst personliga åsikter som man gärna... 29/04 nej! när vindens hastighet är mellan 24,5 & 28,4 m/s så kallas det storm. o träden beter sig inte som att det blåste så hårt. 29/04 Nej, det han säger om träden stämmer också. Allt som har med vind att göra beter sig som om det är storm. 29/04 jag kan bara skratta åt den andra killen. enda som stämmer vad han skriver är det där med nycklarna. flr det första så får han ge spelet en riktig chans först. genom att spela det några timmar. sen skulle jag vilja veta vad han tycker om Fallout 4. för... 29/04 Jag upplevde inte något av det du ovan nämner, visst var de första questen och hela första området i princip en tutorial. Men så fort man kom ur det och tillexempel kom till Skellige blev jag som bortblåst av miljö och omgivning. Witcher 3 är verkligen... 29/04 Jag var avsiktligt kort och kryptisk i mitt inlägg. Hade jag bara skrivit varför jag inte gillar det så skulle det förmodligen inte bli någon diskussion om det öht, utan någon hade troligtvis bara skrivit att jag har dålig smak eller är gnällig. Så bruk... 29/04 Självfallet inte, du får som sagt tycka vad du vill. Ha en trevlig kväll. 28/04 Självklart får du skriva i vilken tråd du vill och uttrycka åsikter som de flesta i den diskussionen inte håller med om, men du öppnar ju upp för svar när du inte anger en enda orsak till varför du inte tycker om W3. Tycker du om RPG's generellt? Är det... 28/04
Skicka en rättelse