Har du tröttnat på den västerländska machostilen med beväpnade män som räddar världen? Då kan det vara hög tid att blicka österut, mot den japanska anime-stilen. Ett stilistiskt miljöombyte som garanterar fler pastellfärger, mängder av emofrisyrer och oskuldsfulla ögon stora som handbollar.

Låter det som något för dig ska du kasta dig rakt över till Steam där det just nu pågår en stor anime-rea. Bland titlarna hittar vi bekantingar som Naruto, Grandia och Dragon Ball, samt ett helt lass med indiespel i diverse färger och former. Rean pågår fram till den 3 maj.

Alla spel såg likadana ut... 29/04 Bra lista, ska kika in några av dessa. 29/04 Tack för listan, ska kolla på dem 29/04 Lista på spel som klarade den första sorteringen: Sida 1: Recettear: An Item Shop's Tale (http://store.steampowered.com/app/70400/) Utseendemässigt: Meh, Dock... Intressant spelkoncept: Du är affärsägarer, kan jaga grejer och sälja Momodora: Reverie Und... 29/04 Guilty Gear Xrd ska vara riktigt bra, jag har testat det men äger inte det så jag kan inte göra någon djupare analys. King of Fighters har jag svårt för mest på grund av svårighetsgraden men gillar man dom spelen så finns dom också med. Gillar man Dynas... 29/04 Bakgrund Jag tittade en del på anime för 5-6 år sedan. Idag är jag snart 30, och kan/vill/hinner sällan se något avsnitt. Jag ska försöka titta på One Punch Man och Attack on Titan... men sen är nog listan på sevärda serier slut. Idag Jag kommer in på... 29/04 Recettear - RPG möter affärssimulator-flum. Rekommenderas varmt. Mycket skön humor med! Kan tyvärr inte komma på något annat av dom som jag tycker personligen är det minsta intressant. 29/04 Finns faktiskt många bra Visual novels på Steam idag, dock ja de festa är bullshit, speciellt de Amerikanska som t.ex. Sakura serien o.s.v. Det sagt T.ex. på bra sådana: Danganronpa 1&2, Root Double, Higurashi serien. Eller så kanske det har med att Ani... 29/04 One Punch Man är nog den senate jag verkligen gillade, gav mig samma "hype" känsla som jag hade när jag först fastnade för anime för en 15 år sedan, är inte så mycket för shonen längre men OPM är unik i det att den har sållat ut allt som man brukar stör... 29/04 Jag måste instämma. Har tittat på väldigt mycket anime serier i mina tidigare dagar och det mesta som släpps i dag är rätt kasst. Sista bra serien jag såg var nog Attack on Titan (Shingeki no Kyojin). 29/04
Skicka en rättelse