#The Divisions raid-uppdrag Falcon Lost har haft en hel del grava bugg- och glitch-problem sedan det släpptes för ett par veckor sedan. I går kväll släpptes en patch som tar bort några av de stora problemen.

Ett problem som städats bort är möjligheten att ta sig till ett område strax intill bossen och kunna skjuta på denna utan att den kunde skjuta tillbaka. På kuppen fixar patchen ett par tre andra problem också – se changeloggen.

[ul]
[li]Protection from Elites will now correctly reduce damage received from Elite enemies[/li]

[li]Fixed a bug with Rehabilitated where the talent could remain active when used in combination with a tear gas grenade[/li]

[li]Fixed an exploit where players could go through walls by using a ladder while the Jumping Jack emote is active[/li]

[li]Falcon Lost: Players will no longer be able to shoot inside the incursion when they are standing outside of it

[/li]
[/ul]

Men fortfarande kvarstår problemet att spelare kan använda skölden för att hoppa igenom väggar och på så sätt farma loot närmst obegränsat. Någon tidsplan för när det kommer fixas har vi inte stött på, men eftersom #Massive och #Ubisoft släpper ett par Divison-patchar i veckan får vi hoppas att det fixas inom kort.

Vi har däremot inte hört något officiellt uttalande om den stenhårda kritiken av spelets nätverksstruktur häromdagen. Nätverksexperten Glen Fiedler skrev då att han misstänker att nätverksstrukturen är konstrurerad på ett sätt som gör det närmast omöjligt att stoppa fuskare i The Division. FZ har bett Ubisoft och Massive om en kommentar men ännu inte fått svar.