#The Divisions raid-uppdrag Falcon Lost har haft en hel del grava bugg- och glitch-problem sedan det släpptes för ett par veckor sedan. I går kväll släpptes en patch som tar bort några av de stora problemen.

Ett problem som städats bort är möjligheten att ta sig till ett område strax intill bossen och kunna skjuta på denna utan att den kunde skjuta tillbaka. På kuppen fixar patchen ett par tre andra problem också – se changeloggen.

[ul]
[li]Protection from Elites will now correctly reduce damage received from Elite enemies[/li]

[li]Fixed a bug with Rehabilitated where the talent could remain active when used in combination with a tear gas grenade[/li]

[li]Fixed an exploit where players could go through walls by using a ladder while the Jumping Jack emote is active[/li]

[li]Falcon Lost: Players will no longer be able to shoot inside the incursion when they are standing outside of it

[/li]
[/ul]

Men fortfarande kvarstår problemet att spelare kan använda skölden för att hoppa igenom väggar och på så sätt farma loot närmst obegränsat. Någon tidsplan för när det kommer fixas har vi inte stött på, men eftersom #Massive och #Ubisoft släpper ett par Divison-patchar i veckan får vi hoppas att det fixas inom kort.

Vi har däremot inte hört något officiellt uttalande om den stenhårda kritiken av spelets nätverksstruktur häromdagen. Nätverksexperten Glen Fiedler skrev då att han misstänker att nätverksstrukturen är konstrurerad på ett sätt som gör det närmast omöjligt att stoppa fuskare i The Division. FZ har bett Ubisoft och Massive om en kommentar men ännu inte fått svar.

Nice! man behøver ordentlig team work kan jag tænka mig :) blir nog att testa det i veckan! tack før tipps! 02/05 Det här spelet får nog samla lite damm nu, för mkt fusk å skit..... GÖR OM GÖR RÄTT! ;( 29/04 Jah kör blandat sentry och striker. Gearscore 188. Vi var tre som gjorde damage och en som healade hela tiden. När han healade oss så sänktes han cooldowns. Vi höll till i gången i mitten. Jag satte upp ett skydd på marken och sedan så satte en i gruppe... 29/04 Jag har spelat nu i två veckor och jag har 6 st lvl 70's med paragon lvl 500 så det börjar likna något. Jagar Ancients nu och levlar upp legendary gems i greater rifts :) Så jag har att göra än så länge. Jag gillar Demon Hunter mest men skall köra en... 29/04 nu händer det saker http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-NORDIC/news/detail.aspx?c=tcm:174-248717-16&ct=tcm:148-76770-32 29/04 Mmmmmm :) då har du mkt och upptäcka! I feel you bro. Jag har aldrig spelat något annat än monk (sen start). Är faktiskt riktigt sugen på en grym crusader :P 29/04 http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm%3A154-248717-16&ct=tcm%3A148-76770-32 Verkar ju vara nått på G iaf 29/04 Ja jisses... årets fail? 29/04 Får man fråga om du har något tipps før att klara den på challenging mode? samt vad har du før set up på din gear?:) 29/04 Hade riktigt kul igår med några sweclocker kompisar, vi klarade av Falcon Lost på challenging mode. krävdes bra samarbete och taktik :) Så mycket roligare än vad det måste vara om man fuskar Sedan är det störigt med folk som one shotar en genom byggnade... 29/04
Skicka en rättelse