Precis som alltid vid den här tiden på året ryktas det friskt om nästa #Call of Duty. Spekulationsfloden säger att årets utgåva heter #Call of Duty: Infinite Warfare, kodas av #Infinity Ward (passande med tanke på undertiteln) och släpps den 4 november.

Kanske mer intressant (årets CoD får ursäkta, men så är det) är ryktet att årets spel lanseras med en remastrad version av #Call of Duty 4: Modern Warfare, Infinity Wards mästerverk från 2007 som blev startskottet för trenden med krigsföring i någorlunda nutid. Ryktet grundas i foton (med oklar äkthet), men intressant nog har det officiella Call of Duty-Twitterkontot gjort vad som kan tolkas som ett bekräftande.

För ett och ett halvt år sedan skrev Twitter-användaren Angus Vanderslott han bokstavligt talat skulle "skita i byxan" om han hörde orden "Call of Duty 4 PS4 remaster". Trist nog för herr Vanderslott är det ganska exakt vad som står på den läckta bilden, och att CoD-Twitterkontot svarar på det gamla inlägget kan ses som att man pressar Twitteranvändaren en aning. Eller att man bekräftar bildens – och därmed den remastrade versionens – äkthet.

Det har släppts ett nytt, fullstort Call of Duty i början eller mitten av november varje år sedan 2005. Vilket gör chansen att samma sak sker också i år till ganska jäkla bergsäkra.