Precis som alltid vid den här tiden på året ryktas det friskt om nästa #Call of Duty. Spekulationsfloden säger att årets utgåva heter #Call of Duty: Infinite Warfare, kodas av #Infinity Ward (passande med tanke på undertiteln) och släpps den 4 november.

Kanske mer intressant (årets CoD får ursäkta, men så är det) är ryktet att årets spel lanseras med en remastrad version av #Call of Duty 4: Modern Warfare, Infinity Wards mästerverk från 2007 som blev startskottet för trenden med krigsföring i någorlunda nutid. Ryktet grundas i foton (med oklar äkthet), men intressant nog har det officiella Call of Duty-Twitterkontot gjort vad som kan tolkas som ett bekräftande.

För ett och ett halvt år sedan skrev Twitter-användaren Angus Vanderslott han bokstavligt talat skulle "skita i byxan" om han hörde orden "Call of Duty 4 PS4 remaster". Trist nog för herr Vanderslott är det ganska exakt vad som står på den läckta bilden, och att CoD-Twitterkontot svarar på det gamla inlägget kan ses som att man pressar Twitteranvändaren en aning. Eller att man bekräftar bildens – och därmed den remastrade versionens – äkthet.

Det har släppts ett nytt, fullstort Call of Duty i början eller mitten av november varje år sedan 2005. Vilket gör chansen att samma sak sker också i år till ganska jäkla bergsäkra.

Jag gillar "varinaten" av CoD. ;) 02/05 Hade gärna sett nytt i stil med World at War faktiskt. Gillar den lite mer mörka tonen i det spelet och soundtracket var fantastiskt. https://www.youtube.com/embed/h2DCEhV9xwI <-- hör nog till favoriterna i soundtracket. Vad hände med spel och bra sound... 01/05 Basically this sums up Call of Duty in the last few years http://9gag.com/gag/aeGEZ2v 01/05 Hellre ett nytt dlc än ett nytt ghost. 30/04 Kolla in ES9 väldigt aktiv och levande community. Vi har 16-20 servrar och runt 200+ aktiva per dag. SC/HC/PROMOD/GUN GAME osv Samt ett otroligt egenmoddat antiban system. Omöjligt att hacka nästan nuförtiden hos oss. Samt ifall du blir bannad, Gg life,... 30/04 Kul att COD-nyheterna alltid får flest kommentarer. 29/04 Nätkoden är väl helt ok? dedikerade servrar på konsol i så fall. Till PC behövs det ingen ny release, Finns ProMod och bra servrar redan så. 29/04 Nej, spelet behöver ingen upputsning i form av en remaster, men det skulle göra att fler började spela det igen. Lite uppdaterad nätkod skulle dock kunna behövas för att få bort alla fuskare. En nyversion av CoD 4 skulle få mig att köpa en konsol! 29/04 ? Dedicated server system är vad cod 4 har. = Activisions servrar samt egna claner/personer. 29/04 Du menar väl att dom skippar match making? Med tanke på att dedicated i dagsläget är som i till exempel black ops 3 att du kör via activisions servrar då dom slopar player host match making som dom hade i mw2, mw3 och black ops 2 och har inte så mycket... 29/04
Skicka en rättelse