#Borderlands-skaparna #Gearbox Software är alldeles strax i farten igen. Varumärket är nytt men den färgglada grafiska stilen med god dos humor är desto mer välbekant. #Battleborn beskrivs som en shooter med inslag av moba-mekanik, och den 3 maj kan du kasta dig ut på slagfälten med dragna vapen.

Anledningen till att du gör det är (förstås) att världen behöver räddas från ondskefulla typer. Detta via tävlingsinriktade spellägen, co-op och story-läge med 25 spelbara hjältar. Lanseringstrailern visar hur det går till:

Testade betan förut. Fick ingen mersmak, känndes trångt och stökigt på skärmen. Svårt att se vad som faktiskt händer och så var det segt. Super Monday Night Combat som fanns för en massa år sedan var mycket roligare än det här. 01/05 Det är ett hyfsat spel kan jag säga efter ha gett det en rejäl chans. Lite platt vid första anblick men när man möter lite mer kompetenta motståndare och låst upp fler karaktärer så vart det genast mer intressant . Men frågan är om jag inte kommer vara... 30/04 Vad är det för fel på färg? 30/04 För mycket färg explosioner :) 30/04 Tycker det var riktigt kul, har iof bara kört tillsammans med en polare och är osäker på hur det står sig solo. Gillade både alfan och betan, stämningen är inte helt olik Borderlands i den mån att spelet inte tar sig självt så seriöst. MOBA-stuket funka... 30/04 Håller med Ugly_Bob, Battleborn är en frisk fläkt. Det är otrolig variation på hjältarna och jag gillar att de har lyckats få melee att fungera i PvP. 30/04 Tycker det ser otroligt generiskt ut, men är det bra gameplay så kan det ju såklart väga över. 29/04 Förbokade efter att ha testat den öppna betan på ren vinst och förlust. Länge sedan jag hade så roligt med ett FPS i multiplayer, mycket tack vare de många olika sakerna att fokusera på i två av spellägena - döda motståndare, döda minions, heala och buf... 29/04 Jag gillade betan. Tycker MOBAs är lite väl torrt generellt men det här tyckte jag var roligt. Men det sagt tror jag att det hade varit smartare om dom fokuserade på MOBA-läget och inte gjorde alla andra lägen osv runt omkring, då MOBA-läget kräver jobb... 29/04 Testade när det var open beta. Tycker det var för svårt att köra ett sånt här spel i första person. Man får liksom ingen överblick. Inte min kopp med te. 29/04
Skicka en rättelse