Trots att trailern för kommande #Call of Duty: Infinite Warfare läckte under dagen, var det runt 60 000 personer som tittade på #Infinity Wards stream om spelet. Det sedvanliga ryggdunkandet inledde streamen, men vi fick även en inblick i vad som komma skall i kampanjen och multiplayer.

Kampanjens antagonister är Settlement Defense Front, vars mål är att kontrollera jorden och dess kolonier. Det handlar såklart om pengar. Krigsskådeplatsen kommer stanna i vår galax och den är helt fri från utomjordingar. Allt för att .#Infinity Ward ska kunna hålla sig inom något realistiska ramar. Kampanjen kommer bjuda på strider i tyngdlöst tillstånd. Det kommer även att bjudas på närstrider med rymdskepp.

Multiplayer kommer låna från kampanjen, men #Infinity Wards multiplayer-team påpekar att de inte vill sväva ut för mycket, utan hålla sig till det folk gillar med multiplayer i #Call of Duty. De avslöjade även att vi kommer att få se ett zombie-läge.

För dig som vill veta mer om vad #Infinity Ward har kokat ihop, kommer du kunna se en hel del nytt från #Call of Duty: Infinite Warfare under E3 i juni. Om du vill se streamen i sin helhet, kan du göra det nedan.