Idag var det dags för den årliga #Call of Duty och #Infinity Ward meddelade att de kommer leta sig längre in i framtiden, där ondingar vill ta kontrollen över jorden och dess kolonier. Ett annat avtäckande var #Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered.

Denna lite uppfräschade version följer med #Call of Duty: Infinite Warfare om du väljer att förboka spelet. Förutom kampanjen, bjuds det på tio stycken kartor från originalspelet. Frågan är dock hur mycket som hänt med grafiken, sedan spelet släpptes 2007. Av jämförelsevideon nedan att döma, är det en hel del.

varför gjorde dom inte en remake av COD1 ist om dom ändå håller på. 4an känns helt ointressant som remake då originalet är fullgott i mp. 04/05 Undrar om det är samma railgunskänsla i vapnen som originalet nar.. 03/05 Visst var det skillnad, men på tio år är jag förvånad att det inte har hänt mer. Jag tror faktiskt att grafiken ligger på en sån nivå nu att det inte gör så stor skillnad för mig om jag spelar ett spel från 2016 eller ett annat någorlunda välgjort spel... 03/05 Mycket möjligt men om man som mig inte har nån plattform att spela det på så blir det svårt 03/05 Kändes inte som att COD4 behövde en remastrad version, är man sugen på att spela igenom det så duger det utmärkt som det redan är. 03/05 Ja det är klart man kommer kunna köpa det stand alone senare, det är bara nu dom trollar. 03/05 Kommer säkert släppas i efterhand, klart de säger så nu, jag kommer vänta på det iaf för rymdkrig o de senaste cod i största allmänhet lockar inte. 03/05 "Can I play Call of Duty: Modern Warfare Remastered without buying Call of Duty: Infinite Warfare? No, you must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered." Haha nej tack 03/05 omg.... sluta tro dedikerat endast är server browser. Till exempel black ops 3 är dedikerad, match making servrarna hostas från activisions egna servrar då dom slopade player host match match making som det var i till exempel modern warfare 2, mw3 och... 03/05 Misstänker att det är dedikerade i samma stil som BF, att man inte kan köra hemifrån. Fullständig tappat hoppet för IW, Dice, Bethesda och Bioware med åren... 03/05
Skicka en rättelse