För en tid sedan satte vi igång jakten efter nya duktiga frilansare och efter att ha läst otaliga ansökningar har tre nya personer anslutit till vår stab av skribenter. Hälsa dem välkomna och läs deras första recensioner!

Marcus Grönskog

– Jag har svårt att peka ut den favoritgenre jag gillar bäst. I barndomshemmets Småland spelade jag i stället allt jag kom över. Spenderade många lata dagar på sommarstugans hustak med en tjock Gameboy i händerna och har på så sätt alltid varit färgad av det japanska spelhuset. Hävdar envist att #Super Mario Land faktiskt är ett bra spel.

Läs Marcus första recension - The Walking Dead: Michonne >>

Anabelle Lancelot

– Hej alla FZ-läsare! Jag heter Anabelle och kommer från Stockholm. Jag har spelat sen jag var liten och är troligtvis alldeles för besatt för mitt eget bästa. Kör alltfrån #Papers, Please till #Bioshock men varmast om hjärtat ligger nog RPG-genren. När jag inte spelar kollar jag allt om på Firefly eller skriver musik.

Läs Anabelles första recension - The Flame in The Flood >>

Erik Cederwall

– Skägglöst åkerbarn uppväxt på Blizzard och Nintendo. Numera bosatt i storstan Uppsala där jag en gång studerade historia och journalistik. Fritiden spenderar jag framför åtskilliga mängder klipp, poddar och nyheter inom områdena spel och teknik. Är dessutom besatt av skräckfilmer från 80-talet.

Läs Eriks första recension - Stardew Valley >>